Skip to content

Arts of behandelaar

Naast de dagelijkse zorg biedt Beweging 3.0 ook specialistische behandelingen als logopedie, fysiotherapie en psychologische behandeling. Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Artsen, specialisten en paramedici

Het behandelteam van Beweging 3.0 biedt deskundige zorg, behandeling en begeleiding. Dat doen we op onze zorglocaties, revalidatiecentra, tijdens dagbehandeling en bij cliënten thuis.

Soms is herstel mogelijk, zo niet dan zorgen we dat de cliënt zo min mogelijk last heeft van de ziekte en de complicaties. Wij helpen hen zoveel mogelijk zelf te blijven doen waarbij risico’s voorkomen worden. Kwaliteit van leven is ons uitgangspunt.

Behandelteam

Het behandelteam van Beweging 3.0 bestaat uit: - specialisten ouderengeneeskunde - ergotherapeuten - fysiotherapeuten - logopedisten - diëtisten - maatschappelijk werkers - psychologen

Behandeldiensten Beweging 3.0

Doelgroepen

Beweging 3.0 biedt woonzorg met en zonder behandeling voor: - jonge mensen met dementie - ouderen met dementie - ouderen met fysieke problematiek - mensen met het Korsakov syndroom - mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Art, specialist of paramedici bij Beweging 3.0