Overslaan naar content

Arts of behandelaar

Naast de dagelijkse zorg biedt Beweging 3.0 ook specialistische behandelingen als logopedie, fysiotherapie en psychologische behandeling. Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Artsen, specialisten en paramedici

Het behandelteam van Beweging 3.0 biedt deskundige zorg, behandeling en begeleiding. Dat doen we op onze zorglocaties, revalidatiecentra, tijdens dagbehandeling en bij cliënten thuis.

Soms is herstel mogelijk, zo niet dan zorgen we dat de cliënt zo min mogelijk last heeft van de ziekte en de complicaties. Wij helpen hen zoveel mogelijk zelf te blijven doen waarbij risico’s voorkomen worden. Kwaliteit van leven is ons uitgangspunt.

Behandelteam

Het behandelteam van Beweging 3.0 bestaat uit: - specialisten ouderengeneeskunde - ergotherapeuten - fysiotherapeuten - logopedisten - diëtisten - maatschappelijk werkers - psychologen

Behandeldiensten Beweging 3.0

Doelgroepen

Beweging 3.0 biedt woonzorg met en zonder behandeling voor: - jonge mensen met dementie - ouderen met dementie - ouderen met fysieke problematiek - mensen met het Korsakov syndroom - mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Art, specialist of paramedici bij Beweging 3.0

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: