Skip to content

Bijbaan in de zorg

Bijverdienen en écht iets betekenen voor een ander?Dan is een bijbaan of vakantiewerk bij Beweging 3.0 echt wat voor jou. Leuke en afwisselend werk waarbij je meteen relevante werkervaring opdoet.

Wat bieden wij jou

Je gaat aan de slag bij de grootste organisatie in de VVT van de regio Eemland en krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen met verschillende doelgroepen. In onze huizen vind je bijvoorbeeld pg, somatiek, kortdurend verblijf, revalidatie, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), het syndroom van Korsakov of jonge mensen met dementie. Er is altijd een locatie of wijkteam dichtbij jou in de buurt.

Een mooi uurloon tussen de € 10,85 en € 18,18 bruto per uur

Relevante werkervaring, passend bij jouw studie

Betekenisvol werk

Een buddy waar je terecht kunt met vragen

Een bijbaan of vakantiewerk die goed te combineren is met jouw studie

Eerst een keer meelopen? Dat kan!

Wie zoeken wij?

Voor onze locaties of wijkteams zoeken wij studenten die een opleiding in de zorg volgen. Volg jij één van onderstaande studies? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

  • Helpende zorg en welzijn niveau 2

  • Verzorgende IG

  • Verpleegkunde niveau 4

  • Hbo verpleegkunde

Groepsfoto team De Pol

Vacatures

Onderstaand tref je een vacature voor een bijbaan in de thuiszorg (wijkverpleging) en op één van onze 12 locaties.

In de wijkverpleging ondersteun je onze cliënten in hun eigen omgeving. Met als doel hen zo lang mogelijk en veilig thuis te laten wonen. Onze verpleeghuizen en woonzorgcentra vind je in Amersfoort en omgeving. Klik hier voor de locaties

Onze collega's en hun verhaal

Wij zijn trots op onze collega's, met ieder een eigen verhaal. Waarom werkt hij of zij in de zorg? Dat lees je in de verschillende inspirerende verhalen.

Willemijn Scheltinga

Willemijn zit in 5 VWO op het Nieuwe Eemland in Amersfoort. Naast haar school heeft ze een bijbaan bij Beweging 3.0. Interesse in de zorg heeft ze altijd al gehad en wil nu onderzoeken welke mogelijkheden er binnen de zorg zijn.

Alexandra en Willemijn Pijpers

Alexandra en Willemijn Pijpers hebben een bijbaan als Helpende bij Beweging 3.0. Zij zitten in het 3e leerjaar van de studie hbo-v.

Boek nu jouw bijbaan of vakantiewerk en combineer vrijetijd en plezier met betekenisvol werk!