Overslaan naar content

BOL-stage

Volg je de Beroepsopleidende leerweg (BOL) voor Helpende, Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige? Of een opleiding HBO-V? Dan kun je bij Beweging 3.0 stage lopen om je beroep in de praktijk te leren.

BOL-Stage bij Beweging 3.0

Kom stage lopen bij één van onze zorglocaties of bij de thuiszorg in de verschillende wijkteams. Zo beoefen je je toekomstige beroep in de praktijk. Je ondersteunt en begeleidt bewoners en cliënten met diverse achtergronden en zorgbehoeften. Zo leer je meteen met veel verschillende mensen en ziektebeelden om te gaan. De bewoners en cliënten kunnen niet meer alles zelf en hebben dagelijks goede begeleiding en hulp nodig. Je ziet en ervaart hoe het werk dat je wilt gaan doen in het echt is. Op de werkvloer word je begeleid door een ervaren werkbegeleider.

Zorgvragen uit de praktijk De duur en de inhoud van de stage zijn afhankelijk van de opleiding die je volgt. Vanuit jouw opleiding krijg je stage- en examenopdrachten waarmee je bij Beweging 3.0 aan de slag gaat. Daarbij moet je aantonen welke mate van verantwoordelijkheid je mag en kan nemen. Dat bepaalt met welke zorgvragen uit de praktijk je aan de slag gaat, waarbij je bewoners of cliënten op allerlei manieren ondersteunt. Iedereen is anders en heeft een andere vraag, dus pas je de zorg en activiteiten daarop aan. Zo doe je praktijkervaring op. Aanmelden Wil je stage lopen bij Beweging 3.0? De bemiddeling van stageplaatsen voor de opleiding tot verpleegkundige (MBO en HBO) loopt via de scholen en het regionaal stagebureau. Er zijn afspraken gemaakt met Christelijke Hogeschool Ede, Hogeschool Utrecht, Hoornbeeck College, MBO-Amersfoort, ROC Midden Nederland. Individuele verzoeken kunnen wij niet in behandeling nemen, tenzij er een vacature voor gesteld is. Als je stage is goed gekeurd dan krijg je een link toegestuurd om je verder aan te melden. Beweging 3.0 sluit een Praktijkovereenkomst met je af en we vragen ook om een Verklaring Omtrent Gedrag. Alle in de link gevraagde documenten moeten voor je aan je stage kunt beginnen in ons bezit zijn. Beweging 3.0 voldoet aan de eisen van een erkend leerbedrijf, zoals omschreven door SBB, Kenwerk en Ecabo.

Vergoeding Volg je een BOL-opleiding en bedraagt je stage in totaal tenminste 144 uur? Dan ontvang je een stagevergoeding conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Beweging 3.0 stelt deze vergoeding onder dezelfde voorwaarden ook ter beschikking als je stage loopt vanuit een andere beroepsopleiding. Denk aan psychologie, fysiotherapie of logopedie. Loop je stage bij Welzin, dan geldt een andere vergoeding – CAO Welzijn.

Solliciteren Aan het einde van je stage ga je na je beoordeling en een eindgesprek weer terug naar school. Uiteraard kun je wel bij ons solliciteren voor een leuke bijbaan. Heb je straks je diploma op zak? Houd dan vooral onze vacatures in de gaten!

Stage vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Contact

Meer informatie over stages bij Beweging 3.0? Neem contact op met de Academie.

academie@beweging3.nl

Recruiter Therese Boon Hofmeijer bij Beweging 3.0