Overslaan naar content

Werken bij Beweging 3.0!

Wist je dat Beweging 3.0 maar liefst 12 locaties en 30 wijkteams heeft én een grote diversiteit aan zorg biedt? Van ouderenzorg tot wijkverpleging en van de zorg voor jonge mensen met dementie tot palliatieve zorgverlening. Dit maakt dat werken bij Beweging 3.0 voor jou als zorgprofessional altijd een goede keuze is. Bekijk jouw functieprofiel!

Werken als verpleegkundige

Als verpleegkundige lever je samen met je team zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners. Je biedt basiszorg en voert verpleegtechnische handelingen uit.

Werken als verzorgende IG

Jij weet als verzorgende IG de juiste zorg te verlenen aan onze cliënten. Elke bewoner heeft zijn eigen zorgvraag en zorgleefplan waar uiteenlopende handelingen uit voortvloeien.

Werken als helpende

Als helpende zorg je met veel liefde en passie voor een aangenaam leven van onze bewoners. Naast huishoudelijke taken verzorg en begeleid je onze bewoners in het dagelijks leven.

Werken in de thuiszorg

Dagelijks een stukje geluk brengen in het leven van onze cliënten. Zelfstandig, maar met een hecht en gezellig wijkteam. Dat is waar werken in de thuiszorg bij Beweging 3.0 om gaat.

Wil jij graag kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Neem een kijkje in de keuken op één van onze 12 locaties of 30 wijkteams in de regio Eemland. Loop een dag met ons mee en ervaar het zelf. Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan met onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

“Mijn teammanager begeleidt me in het doorgroeien in mijn vak.”

Esther verpleegkundige

Waarom werken bij Beweging 3.0?

Dichtbij huis werken

Met 12 locaties, 25 wijkteams en een grote diversiteit aan zorg is er altijd een passende locatie, doelgroep en functie bij jou in de buurt.

Flexibel werken en goede balans

Met goede roosterafspraken weet je waar je aan toe bent en houd je een goede balans tussen werk en privé.

Prettige werksfeer

Je werkt met deskundige collega’s met een zorghart, in een fijne en veilige werksfeer. Met passie en eigenheid streven jullie hetzelfde doel na: klaarstaan voor bewoners en cliënten met zorg en aandacht voorop.

Afwisseling in werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde in de zorg. En met ons uitgebreide zorgaanbod is er altijd een passend aandachtsgebied, waarin jouw kwaliteiten tot uiting komen.

Uitdaging in je werk

Met aandacht voor jouw beweegredenen faciliteren we je in jouw werk als zorgprofessional. Je kunt je ambities altijd kenbaar maken.

Ontwikkelen en doorgroeien

Je kunt je breder ontwikkelen of verder specialiseren. Met onze actieve academie helpen we je met professionele scholing en doorontwikkeling in je vak.

Vrijheid

We bieden hoge kwaliteit zorg en geven jou de ruimte om deze zelfstandig in te vullen, ondersteund met goede protocollen.

Begeleiding en coaching

Je inwerkprogramma wordt persoonlijk afgestemd en je krijgt een buddy die al je praktische vragen kan beantwoorden. Als team wordt je door de teammanager ondersteund en gefaciliteerd.

Zorg met aandacht

Zorg is meer dan werk alleen. We zorgen dagelijks voor een betekenisvolle bijdrage. Voor onze bewoners. Voor onze cliënten. En voor onze collega’s. Met veel verschillende locaties, doelgroepen en functies, bieden we voor ieder wat wils. We zijn betrokken, ondersteunen je in je werk en geven je ruimte om je te blijven ontwikkelen. Want jouw ambities zijn ook de onze.  Klaarstaan voor onze bewoners, cliënten én voor elkaar. Van betekenis zijn, door zorg met aandacht te geven. Dat beweegt ons.

Dat is Beweging 3.0

“Ik heb zelf regie over mijn werkdag, handig met kleine kinderen.”

Miranda wijkverpleegkundige

“Ik maak het leven van bewoners graag zo aangenaam mogelijk, daarin krijg ik veel vrijheid.”

Carolien verpleegkundige

Vragen?

Neem contact op met onze recruiters

Ezra Bogers

Lieveke Meiling

Thérèse Hofmeijer

Maandag, dinsdag en vrijdag therese.hofmeijer@beweging3.nl 06 - 22 84 27 16

Wat je beweegredenen ook zijn, werken bij Beweging 3.0 is altijd een goede keuze! Benieuwd naar de mogelijkheden?