Overslaan naar content

Helpende

Als helpende zorg je met veel liefde en passie voor een aangenaam leven van onze bewoners. Naast huishoudelijke taken verzorg en begeleid je onze bewoners in het dagelijks leven.

Wat bieden wij jou

Als collega met het diploma helpende zorg en welzijn zorg je voor het aangename leven van de bewoners. Iedere dag is afwisselend en uitdagend! Elke bewoner heeft zijn eigen zorgvraag en zorgleefplan waar uiteenlopende handelingen uit voortvloeien. Jij richt je als helpende vooral op zorg en ondersteuning bij de ADL van onze bewoners en natuurlijk op het stuk welzijn. Beweging 3.0 biedt jou;

Mogelijkheid tot meelopen voor je solliciteert

Een gezellig team en fijne werksfeer

Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar

Salaris conform cao VVT FWG 25 tot maximaal €2.555,74

Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%

Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden middels onze academie

Wie zoeken wij

Heb jij een diploma helpende zorg en welzijn niveau 2? Ben je flexibel en werk je graag in een team? Solliciteer dan nu op de vacatures voor helpende.

Beweging 3.0 biedt zorg aan verschillende doelgroepen

“Ik maak het leven van bewoners graag zo aangenaam mogelijk, daarin krijg ik veel vrijheid”

Verpleegkundige Carolien

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder.

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan voor de functie van Helpende. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: