Skip to content

Activiteitencoach flex

Nederland, Utrecht, AmersfoortWELZIN en Indebuurt033

Functieomschrijving

Je bent een enthousiaste activiteitencoach die verantwoordelijk is voor de kwaliteit van activiteiten en dienstverlening, gerelateerd aan de ondersteuningsdoelen. Jij draagt als activiteitencoach zorg voor de preventie rondom ziektebeelden. Belangrijk is dat jij ook een signalerende taak hebt en indien nodig hulpverleners inschakelt.


Regio: Amersfoort
Uren: flexibel vanaf 3 uur 
Functie: activiteitencoach
Opleiding: spw niveau 4
Salaris: conform cao Sociaal Werk schaal 7

Wat ga je doen?

Als activiteitencoach ben je op één van de locaties eerstverantwoordelijk voor een groep cliënten met een psychogeriatrisch en/of somatisch ziektebeeld. Je coördineert en organiseert als activiteitencoach de inzet van vrijwilligers bij de uitvoering van individuele en groepsgewijze activiteiten. Je adviseert, coacht en ondersteunt de vrijwilligers en werkt als activiteitencoach zelf mee bij de uitvoering van het activiteitenprogramma.

Je bent een enthousiaste activiteitencoach die verantwoordelijk is voor de kwaliteit van activiteiten en dienstverlening, gerelateerd aan de ondersteuningsdoelen. Jij draagt als activiteitencoach zorg voor de preventie rondom ziektebeelden. Belangrijk is dat jij ook een signalerende taak hebt en indien nodig hulpverleners inschakelt.

Als activiteitencoach heb je contact met de familie en samenwerkende partijen over het ziektebeeld. Hier geef je ook vanuit jouw rol als activiteitencoach advies over in relatie tot het dagelijks leven van de bezoeker. Naast al deze zaken is het belangrijk dat jij je papieren op orde hebt en stel je bijvoorbeeld een ondersteuningsplan op.

Zie jij jezelf al werken in deze toffe functie? Schroom niet en stuur je cv en daarbij een motivatie waarbij van het papier afspat waarom jij de juiste persoon bent voor de rol als activiteitencoach.


WELZIN

WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet. WELZIN biedt diensten aan op het gebied van sociale ontwikkeling, sociaal burgerschap en een sociale samenleving. WELZIN werkt in de regio Eemland: Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Hoevelaken, Nijkerk, Leusden en Soest. WELZIN is een activiteit van Beweging 3.0.

Vereisten

Dit neem je mee

- Je hebt een mbo niveau 4 diploma op sociaal-maatschappelijk gebied met relevante werkervaring;

- Je bent meerdere dagen per week flexibel inzetbaar (bij voorkeur meerdere dagen);

- Je hebt kennis en inzicht in diverse vakgebieden, zoals ouderenzorg, dementie en WMO;

- Je beschikt naast sociale vaardigheden zoals luistervaardigheid, tact, en inlevingsvermogen, over goede coaching- en begeleidingsvaardigheden;

- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

- Je hebt aandacht voor onze cliënten en toont begrip voor hen.

Dit bieden wij jou

- Een afwisselende en uitdagende baan in een prettig team en een jonge organisatie die sterk in beweging is;

- Een flexcontract;

- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

- Een leerzame, afwisselende en uitdagende baan in een prettig team;
- Werken bij een jonge organisatie die sterk in beweging is.

of