Skip to content

Adviseur leren & ontwikkelen

Amersfoort€ 3.415,77 - € 4.558,88 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Innovatief in het uitvoeren van jouw taken, verbindend tussen vele speelvelden, kennis van leren & ontwikkelen op de werkplek. Bij jou komt het allemaal samen! 


Regio: Amersfoort en Eemland

Uren: 24 uur

Functie: Adviseur Leren & Ontwikkelen
Opleiding: hbo werk- en denkniveau
Salaris: conform cao VVT schaal 55


Wat ga je doen:

Collega’s willen advies van jou als adviseur Leren & Ontwikkelen en jij gaat ze van deskundig advies voorzien. Je krijgt vragen van teammanagers over scholing, inplannen van bijscholing op locatie en het bespreken van opleidingsplannen, vragen over het nieuwe schooljaar of vragen over innovaties passend bij de huidige ontwikkelingen. Jij weet hierin goed te prioriteren.

Je werkdag is afwisselend gevuld met overleggen op locaties met teammanagers, je voert gesprekken met aanbieders van opleidingen, doet analyses van scholingsvragen, en werkt dit uit. Je ontwikkelt verbetervoorstellen waarmee de kwaliteit van zorg toeneemt. Door middel van grondige analyses en in overleg met collega’s kom je tot opleidings-, ontwikkel- en verbetervoorstellen.

Op dit moment staan we voor de uitdaging om het leren en ontwikkelen binnen Beweging 3.0 toekomstbestendig te maken en te acteren op de landelijke ontwikkelingen en de Koers 2028. Het zoeken naar een balans in scholing en werken is hiervoor belangrijk. Hoe breng je het leren meer naar de werkplek en hoe krijg je de organisatie in beweging. Hiervoor zoeken we jouw expertise als adviseur Leren & Ontwikkelen.

Je werkt niet alleen om alles intern te laten samenkomen, ook extern schakel je met verschillende scholen, aanbieders, regiopartners en samenwerkingsverbanden. Zo ben je als adviseur Leren & Ontwikkelen tijdens je werk een breed netwerk aan het opbouwen én onderhouden. We noemen je dan ook met recht een verbinder pur sang. Schakelen is essentieel in jouw rol.

Dynamiek daar moet je van houden, elke dag is anders, ad hoc en snel. Je beweegt je continu op het snijvlak tussen leren en werken. Schakelen tussen alle verschillende lagen van de organisatie is belangrijk en ook weten hoe je omgaat met weerstand die je tegenkomt in jouw functie. Als team Academie ontwikkelen we ons ook en willen we ons graag verder profileren in onze organisatie. Daarom is het voor ons belangrijk dat je jezelf goed kent binnen verandertrajecten en op de juiste manier hiermee om weet te gaan.


De Academie
Samen met jouw collega's vorm jij het team Academie van Beweging 3.0. De Academie omvat een klein en gezellig team met veel kennis en ervaring, liefde voor zorg, opleiden en organisatie. Een warm welkom is gegarandeerd.


VereistenDit neem je mee!

 • Je bent een innovatieve denker (vooruit denken, buiten bestaande kaders gaan);
 • Je bent in staat om leertrajecten te implementeren en te borgen;
 • Je bent in staat te adviseren over het verbeteren van organisatie- en teamprestaties;
 • Hbo/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met adviseren en/of ervaring op leren en ontwikkelen, in de zorgsector of daarbuiten;
 • Je neemt eigen initiatief en weet van aanpakken;
 • Je denkt in oplossingen en bent creatief;
 • Je bent een verantwoordelijk persoon;
 • In het bezit van een rijbewijs en auto;

Wat bieden wij jou

 • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer;
 • Een team in ontwikkeling waar je aan meebouwt;
 • Een werkplek op de Academie, vanuit locatie of vanuit huis (alles is mogelijk);
 • Een contract voor de duur van ons project bekwaam is inzetbaar (duur 2 jaar) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • We werken in een hecht, kleinschalig team. Dit vraagt van jou ook een hoge mate van zelfstandigheid en samenwerken.

Interesse?
Neem dan gerust contact op met Riek de Haan op telefoon 06-23051279 of via Riek.deHaan@Beweging3.nl


Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

€ 3.415,77 - € 4.558,88 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.