Skip to content

Adviseur zorginnovatie en zorgtechnologie geavanceerde zorgdomotica

Amersfoort€ 3.176,71 - € 5.196,92 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Help ons mee onze visie te realiseren door mee te werken aan de ontwikkeling, implementatie en opschaling van innovatieve oplossingen voor en vanuit de zorg.
Regio: Amersfoort 

Uren: 32 uur 
Functie: Adviseur zorginnovatie en zorgtechnologie geavanceerde zorgdomotica
Opleiding: hbo/ wo werk- en denkniveau
Salaris: conform cao VVT 55/60


Wat ga je doen?

Voor deze veelzijdige functie als adviseur zorginnovatie en zorgtechnologie met als specialisatie geavanceerde zorgdomotica, zoeken we iemand die het leuk vindt om verschillende petten om te zetten; die van projectleider, adviseur of procesbegeleider. Jij helpt ons om de stap te zetten van verpleegoproepsysteem (VOS) naar geavanceerde domotica bij onze 12 verpleeg- en woonzorglocaties. Jij gelooft in de toegevoegde waarde van geavanceerde domotica en kunt dit ook overbrengen op anderen. Jij krijgt er energie van om samen met een multidisciplinair team projecten te leiden en advies te geven op het gebied van geavanceerde domotica. Jij bent hierbij niet alleen verantwoordelijk voor het projectmanagement maar ook het verandermanagement. Je weet als geen ander hoe belangrijk sociale innovatie is en neemt dit ook mee in je werk. Je hebt een goed gevoel voor de organisatiecontext en bent een echte verbinder. En natuurlijk heb je affiniteit met de technische werking van VOS, kan je een brug slaan tussen zorg en techniek en laat je anderen graag zien hoe ze anders kunnen kijken naar vraagstukken.


Jouw voornaamste taken als adviseur zorginnovatie en zorgtechnologie worden:

 • Op tactisch en operationeel niveau adviseren over de plannen voor vervanging en optimalisatie met betrekking tot geavanceerde domotica op locaties.
 • Afstemming met VOS/geavanceerde domotica leveranciers.
 • Hands-on ondersteunen bij de inrichting en uitvoering ervan, van idee tot implementatie, evaluatie en borging. Je fungeert hierbij als projectleider en adviseur.
 • Zorgdragen voor kennisdeling rondom de mogelijkheden van geavanceerde domotica. Je hebt een actieve en leidende rol in de kennisuitwisseling en verbindt de ervaringen van de verschillende locaties en teams.
 • Medewerkers/teams ondersteunen in het veranderproces.
 • Sparringpartner zijn op uitvoering en beleid van geavanceerde domotica.


Zorginnovatie en zorgdomotica draagt bij aan het behalen van onze strategische doelstellingen uit het meerjaren beleidsplan Koers 2025 en het programma zorgtechnologie. Wil jij jouw ervaring als projectleider en adviseur inzetten om de VOS en zorgdomotica binnen Beweging 3.0 op onze locaties naar een hoger niveau te tillen? Dan zoeken wij jou!


Team Innovatie

Je gaat onderdeel uitmaken van team innovatie, onderdeel van de dienst IT, Zorgtechnologie & Innovatie. Je werkt vanuit het innovatie team nauw samen met collega adviseurs/projectleiders zorginnovatie, (technisch) IT-specialisten en ambassadeurs zorgtechnologie en teammanagers op de locaties. Naast alle andere collega’s die betrokken moeten worden voor een succesvolle implementatie. Kenmerken van het team zijn enthousiasme, humor en gedrevenheid om door middel van zorginnovatie een relevante bijdrage te leveren aan aangenaam leven, aangenaam wonen en aangenaam leven. Betrokken en professioneel zijn wij ten voeten uit. In ons nieuwe team geven we samen de teamspirit vorm, er is alle ruimte voor jouw inbreng! Jouw standplaats is ons kantoor aan de Basicweg te Amersfoort, maar je komt natuurlijk met grote regelmaat op één van onze locaties.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van technische bedrijfskundige, gezondheidswetenschappen, Mens & Techniek.
 • Affiniteit, kennis en werkervaring (op het gebied van VOS en geavanceerde domotica) in de zorg.
 • Aantoonbare werkervaring als projectleider of adviseur m.b.t. VOS / geavanceerde domotica.
 • In staat (complexe) processen snel te doorgronden.
 • Je beschikt over een goed gevoel voor de organisatiecontext en het vermogen je daaraan aan te passen.
 • Je bent een verbinder, in het team en de organisatie.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet daarin goed te schakelen tussen de verschillende stakeholders (van zorgprofessional tot leverancier).
 • In staat een intern en extern netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • In staat te schakelen in je verschillende rollen van adviseur, procesbegeleider en projectleider.


Dit bieden wij jou

 • We bieden je een plek waar je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers en aangenaam leven van cliënten en bewoners.
 • Goede pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een laptop en een mobiele telefoon krijg je van ons, zo maken we het je een stuk gemakkelijker om je werk ook vanuit huis goed te kunnen verrichten.


Dit maakt jouw werk uniek

 • Maak het verschil in een wereld waar jouw bijdrage er écht toe doet.
 • Je wordt onderdeel van een nieuw team en krijgt de kans om hieraan mee te bouwen.
 • Dit is een ontzettend veelzijdige functie waarin jij jouw verschillende kwaliteiten en talenten kwijt kunt.
 • Je bent een belangrijke schakel in de transformatie naar vernieuwende vormen van het leveren van zorg.
 • Je maakt het werk van jouw collega's makkelijker, efficiënter en vooral fijner.
 • Je krijgt de kans om mee te denken op tactisch en operationeel niveau.


Interesse? 

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl.
(Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag).

Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.  De vacature sluit als we de juiste kandidaat hebben gevonden.

€ 3.176,71 - € 5.196,92 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.