Skip to content

Adviseur Zorgverkoop

Amersfoort€ 3.399 - € 5.045 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Met een gezonde dosis lef, humor en een rugzak vol mensenkennis weet jij als geen ander als strategisch adviseur zorgverkoop in te spelen op de ontwikkelingen binnen het zorglandschap  
Regio: Amersfoort 
Uren: 36 uur 
Functie: Strategisch adviseur zorgverkoop 
Opleiding: wo 
Salaris: conform cao VVT  

Wat ga je doen

Als strategisch adviseur zorgverkoop weet je dat zorgverkoop een belangrijk onderdeel is van onze organisatie. In jouw rol als strategisch adviseur zorgverkoop ben jij voortdurend bezig met de veranderingen in het zorglandschap. Hierbij volg je ontwikkelingen in- en extern, analyseer en informeer je belanghebbenden en stel je beleid op. Hier is het ook belangrijk dat je geen rode vlekken krijgt van structuur, plannen en strakke deadlines. En je voelt je als een vis in het water als je in gesprek bent met de financiers in de zorg, hierbij ben je ook volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving en het inkoopbeleid met betrekking tot de financiering in de zorg.  
Initiatief nemen in het ontwikkelen van een nieuw dienstenaanbod, het zijn van een sparringpartner, oplossingen bedenken binnen en buiten de organisatie, niets is jou te gek als strategisch adviseur zorgverkoop. Zie jij kansen voor jezelf en onze organisatie? 

Overtuig ons! 

Zorgverkoop

Stephanie wordt jouw nieuwe collega. Zij vindt het belangrijk dat jij net zo gedreven en enthousiast bent als zij. Omdat jullie maar met zijn tweeën een team vormen, is een flinke dosis humor iets wat jij zeker moet bezitten.

Je zal jouw functie als strategisch adviseur zorgverkoop uitoefenen op ons kantoor in Amersfoort en er is ook alle ruimte om thuis te werken.

Vereisten

Dit neem je mee! 

  • Een afgeronde wo – opleiding;  
  • Strategisch denken is voor jou een tweede natuur, ingesleten patronen doe jij niet aan en jij denkt graag buiten de spreekwoordelijke box;
  • Samenwerken en verbinden binnen en buiten de organisatie is iets wat jou op het lijf geschreven is;
  • Je bent beschikbaar voor 36 uur per week. 

Dit bieden wij jou 

  • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer;  
  • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd; 
  • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Dit maakt jouw werk uniek 

  • Je werkt in een hecht team met een grote onderlinge betrokkenheid. 

Interesse? 

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. 
 
Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. 

€ 3.399 - € 5.045 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.