Skip to content

Adviseur Zorgverkoop

AmersfoortStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Jij bent een kei in het volgen en vertalen van in – en externe ontwikkelingen naar zorgverkoop. Met een gezonde dosis lef, humor en een rugzak vol mensenkennis weet jij als geen ander in te spelen op de ontwikkelingen binnen het zorglandschap en ben jij een gedegen gesprekspartner voor de financiers binnen de zorg. Je bent een verbinder en jij kan de vertaling maken van de ontwikkelingen naar de organisatie.

Regio: Amersfoort

Uren: 32- 36 uur

Functie: Adviseur zorgverkoop
Opleiding: hbo/ wo
Salaris: conform cao VVT FWG 60

Wat ga je doen:

Als adviseur zorgverkoop weet je als geen ander dat zorgverkoop een belangrijk onderdeel is van onze organisatie. In jouw rol als adviseur zorgverkoop ben jij voortdurend bezig met de veranderingen in het zorglandschap. Hierbij vertaal je de ontwikkelingen voor en naar de organisatie en zorgt ervoor dat hier adequaat mee omgegaan wordt. Hier is het ook belangrijk dat je geen rode vlekken krijgt van structuur, plannen en strakke deadlines. En voelt je als een vis in het water als je in gesprek bent met de financiers in de zorg.

Naast ontwikkelingen in- en extern volgen, analyseren en belanghebbenden te informeren, stel je en beleid op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het samenvatten van landelijk en lokaal beleid. Ook hou jij je als adviseur zorgverkoop bezig met wet- en regelgeving met betrekking tot de financiering van de zorg en het inkoopbeleid van diverse financiers van zorg. Ook beleid maken en schrijven is een belangrijk onderdeel in jouw functie. Je neemt deel aan verschillende projecten of leidt deze. Initiatief nemen in het ontwikkelen van een nieuw dienstenaanbod, het zijn van een sparringpartner, oplossingen bedenken binnen en buiten de organisatie, niets is jou te gek als adviseur zorgverkoop.

Zie jij kansen voor jezelf en onze organisatie? Kan jij ons hierin verder helpen? Schroom dan niet om te solliciteren! Denk jij dat we op zoek zijn naar het schaap met de 5 poten? Voldoe je niet aan de functie-eisen, maar jij vindt dat jij als geen ander als Adviseur Zorgverkoop aan de slag kan bij ons? Overtuig ons!

Zorgverkoop

Samen met je collega adviseur zorgverkoop ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het volledige zorgverkoopproces. Je zal jouw functie uitoefenen op ons servicekantoor in Amersfoort, op de locaties en er is ook alle ruimte om thuis te werken.

Beweging 3.0 is een mensgeoriënteerde organisatie. Wij bieden zorg aan bewoners en cliënten en wij werken met gemotiveerde zorgprofessionals.

Vereisten

Dit neem je mee!

 • Een afgeronde hbo- of wo- opleiding en werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Omdenken is voor jou een tweede natuur, ingesleten patronen doe jij niet aan en jij denkt graag buiten de spreekwoordelijke box;
 • Samenwerken en verbinden binnen de gehele organisatie is iets wat jou op het lijf geschreven is;
 • Je bent beschikbaar voor 36 uur per week;
 • Je bent collegiaal en communicatief sterk;
 • Je bent iemand met passie voor de ouderenzorg;
 • Een brede, recente en grondige kennis van wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg;
 • Kennis van en ervaring met inkoopprocedures, contracteren en relatiebeheer, het is een pré als je deze ervaring hebt opgedaan bij een zorgverzekeraar.

Dit bieden wij jou

 • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer;
 • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Je werkt in een hecht team met een grote onderlinge betrokkenheid;
 • Geen dag is hetzelfde door de dynamiek van de werkomgeving;
 • Mogelijkheden om op verschillende locaties te werken.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.
Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe voor 12 september 2022 via onderstaande sollicitatiebutton.

Vanaf 27 juli 2022 tot en met 21 augustus 2022 heb ik vakantie. Tijdens mijn vakantie kun je contact opnemen met mijn collega Ezra Bogers, tel: 06-43280421of per mail: ezra.bogers@beweging3.nl (Werkdagen ma. t/m do.)


of