Skip to content

Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

Amersfoort€ 2.863,68 - € 3.471,49 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Jij bent het visitekaartje van onze organisatie!

Regio: Amersfoort 

Uren: 28 uur 

Functie: Ambtelijk Secretaris Centrale Cliëntenraad (CPM) Beweging 3.0
Opleiding: hbo werk- en denkniveau
Salaris:  conform cao VVT schaal 45

Wat ga je doen

Als ambtelijk secretaris cliëntenraad ben je de steun en toeverlaat voor de voorzitter van de cliëntenraad. In jou hebben ze een echte sparringpartner gevonden. Als ambtelijk secretaris cliëntenraad heb jij een uitdagende functie.


Naast alle administratieve handelingen die jij als geen ander onder de knie hebt, zoals: informatievoorziening richting de cliëntenraden, ondersteuning tijdens vergaderingen en begeleiden van het adviestrajecten ben je een echte spin in het spreekwoordelijke web tussen de cliëntenraden en de organisatie. Je zorgt ervoor dat iedereen in beide kanten goed van elkaar op de hoogte is. Jij bent daarin een soort doorgeefluik van informatie. Ook verzorg je een stukje PR en hou jij je bezig met archivering van belangrijke stukken.


Jij signaleert en schakelt als geen ander tussen de organisatie en de cliëntenraden als ambtelijk secretaris cliëntenraad. Jij biedt hun de juiste ondersteuning waar nodig en kijkt hierin ook verder dan je neus lang is. Je zet veel lijnen uit, weet veel van alles in de organisatie, bent écht de oren en ogen die de organisatie, maar ook de cliëntenraad nodig heeft.


Dit is nog niet alles! We willen graag dat jij als ambtelijk secretaris cliëntenraad de medezeggenschapstructuur op de kaart zet. Medezeggenschap is een baanbrekend instrument dit moet op een adequate wijze gepromoot worden. Hierbij dien je als ambtelijk secretaris cliëntenraad de belangen van beide partijen in acht te nemen en bij elkaar te promoten.


Heb jij een secretariële of beleidsmatige achtergrond en zie je deze functie als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad bij onze prachtige organisatie wel zitten? Dan nodigen we je van harte uit om ook te solliciteren.


Beweging 3.0
Zorg is meer dan werk alleen. We zorgen dagelijks voor een betekenisvolle bijdrage. Voor onze bewoners. Voor onze cliënten. En voor onze collega’s. Met veel verschillende locaties, doelgroepen en functies, bieden we voor ieder wat wils. We zijn betrokken, ondersteunen je in je werk en geven je ruimte om je te blijven ontwikkelen. Want jouw ambities zijn ook de onze. Klaarstaan voor onze bewoners, cliënten én voor elkaar. Van betekenis zijn, door zorg met aandacht te geven. Dat beweegt ons.


Vereisten


Dit neem je mee! 

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Pré is een aanvullende opleiding bijvoorbeeld leergang ambtelijk secretaris;
 • Heb jij een secretariële of beleidsmatige achtergrond en zie je deze functie als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad bij onze prachtige organisatie wel zitten? Dan nodigen we je van harte uit om ook te solliciteren;
 • Beschikbaar voor 28 uur per week (dit is een harde eis);
 • Je bent flexibel in te zetten;
 • Affiniteit met zorg en medezeggenschap;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bijzondere accuratesse in verband met de uitvoering en/of bewaking van afspraken en procedures.


Dit bieden wij jou 

 • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer;  
 • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd; 
 • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 


Dit maakt jouw werk uniek

 • We werken in een hecht, kleinschalig team. Dit vraagt van jou ook een hoge mate van zelfstandigheid en samenwerken.

Interesse?
Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.  

Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. 


€ 2.863,68 - € 3.471,49 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.