Skip to content

Coördinator PlusBus

AmersfoortIndebuurt033

Functieomschrijving

Haal je energie uit samenwerken met vrijwilligers, inwoners, partners en collega’s om samen van Plusbus een groot succes te maken? Krijg jij er energie van om het beste uit mensen te halen? Ben jij een echte doorpakker? Wil jij een bijdrage leveren aan Indebuurt033 middels het coördineren van Plusbus in Amersfoort? Dat is wat een Coördinator van Plusbus doet!
Regio: Amersfoort

Uren: 16 uur

Functie: planner

Opleiding: hbo

Salaris: conform cao Sociaal Werk schaal 8

Wat ga je doen?

Als coördinator PlusBus draag je samen met je collega coördinator PlusBus verantwoordelijk voor de ruim 50 vrijwilligers en alle belangrijke zaken rondom de PlusBus, met name operationeel. Hierbij begeleid en ondersteun je de vrijwilligers in hun werk. Ontwikkelingen, kansen en knelpunten signaleer jij razendsnel als coördinator PlusBus. Het werken met vrijwilligers zie jij als een mooie uitdaging en jij weet als coördinator PlusBus mensen in hun kracht te zetten. Jij enthousiasmeert en motiveert in je werk als coördinator PlusBus.

Als coördinator PlusBus schakel je op een natuurlijke manier tussen verschillende niveaus en communiceer je op een vriendelijke en heldere wijze met in- en externe partners. Je bent een verbinder en netwerker die zich makkelijk tussen de mensen begeeft. Met jouw professionele, open en energieke uitstraling gecombineerd met daadkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij deze functie met succes uit te voeren.

PlusBus is er voor iedere inwoner van Amersfoort vanaf 60 jaar. De bus rijdt 6 à 7 dagen per week.

Indebuurt033

Sinds 1 januari 2017 is Indebuurt033 actief in Amersfoort. Indebuurt033 is een samenwerking van WELZIN, MEE en B&A. Met onze benadering zetten we in op het vermogen van mensen om belemmeringen weg te nemen die het moeilijk maken om deel te nemen aan onze samenleving. Hierbij wordt gelijktijdig ingezet op eigen kracht van mensen, op groepskracht en op buurkracht. Autonomie en verantwoordelijkheid van inwoners van Amersfoort is van groot belang. Ook is er aandacht voor de sociale verbondenheid met anderen en het creëren van een veilige buurt en opvoedomgeving in de wijken van Amersfoort. Hiermee werken wij aan een steeds steviger sociale basisinfrastructuur in Amersfoort.


Vereisten

Dit neem je mee

 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding, kennis van de sociale kaart en van de maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Plan- en organisatievermogen voor het coördineren en realiseren van dagelijkse werkzaamheden;
 • Analytisch vermogen voor het vertalen van de ontwikkelingen, knelpunten en kansen voor een verbeterde dienstverlening;
 • Sociale vaardigheden voor het opbouwen van een netwerk, het motiveren en stimuleren van de vrijwilligers;
 • Stressbestendig, flexibel en ondernemend en kan je goed samenwerken in een multidisciplinair team.

Dit bieden wij jou

 • Een contract voor 16 uur;
 • Een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid;
 • Ruimte voor het nemen van initiatieven en tonen van ondernemerschap voor persoonlijke groei;
 • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Jouw talenten kunnen inzetten binnen Indebuurt033;
 • Ruimte om jouw talenten als coördinator PlusBus in te zetten;
 • Je bent onderdeel van een actieve vakgroep en een organisatie in ontwikkeling.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Vragen over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Rianka de Weerd op 06-43707865.

Reacties met een goede motivatie en een passend cv worden in behandeling genomen en voorzien van een terugkoppeling.

of