Overslaan naar content

Coördinator Welzijn & Vrijwilligers

 • Amersfoort
€ 2.650,73 - € 3.575,63 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Verbinden, visie vertalen en werken aan innovatie en kwaliteitsverbetering. Dat is wat je gaat doen als Coördinator Welzijn & Vrijwilligers. Je bent in staat te schakelen tussen diverse groepen en belangrijk: je hebt het welzijn van onze bewoners op nummer 1 staan!


Regio: Amersfoort
Uren: 28 uur
Functie: Coördinator Welzijn & Vrijwilligers

Opleiding: hbo werk- en denkniveau
Salaris: conform cao VVT FWG 45


Wat ga je doen

Je richt je als coördinator welzijn en vrijwilligers op vrijwilligers, je weet de juiste vrijwilligers binnen te halen in het belang van de bewoners. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het welzijnsaanbod, waarbij de persoonlijke benadering t.a.v. bewoners een groot goed is. In de functie van coördinator welzijn en vrijwilligers, begeleid je onder meer het veranderproces van zorg is welzijn en welzijn is zorg.

Naast dit hele wervingsproces voer je gesprekken met de vrijwilligers en weet je door jouw goede mensenkennis welke vrijwilliger op welke plek moet komen te staan. In jouw werk als coördinator welzijn en vrijwilligers heb je niet meteen 1 op 1 contact met de bewoners, maar je weet via jouw team precies naar boven te halen op welke manier jij hun leven aangenamer kan maken. Je werkt samen met je collega welzijncoaches en vrijwilligers waarmee je afstemt. Daarnaast bestaan jouw taken ook uit:

 • Administratieve zaken zoals het opstellen van vrijwilligerscontracten, VOG’s aanvragen en facturen behandelen;
 • Verantwoordelijk zijn voor het Steunfonds van het huis;
 • Het aansturen van de welzijncoaches.

Overzicht houden en relaties opbouwen zijn belangrijk voor jou, organiseren en plannen zijn een tweede natuur voor jou. Je begrijpt dat met zo’n groot vrijwilligersteam dit erg belangrijk is. Je bent creatief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Een van jouw toekomstige collega’s omschrijft het werk als: “betrokkenheid, jezelf zijn, klaarstaan voor onze bewoners, dat zijn de kenmerken van het kleine professionele en productieve team. We vinden het belangrijk dat je je eigen stem laat horen. Eigen ideeën en ervaringen zijn van harte welkom. Iets voor elkaar over hebben en gezamenlijk aan kwaliteit en doelgericht werken zit in ons DNA.”

Vereisten

Dit neem je mee

 • Je functioneert op hbo werk- en denkniveau en hebt een opleiding gedaan bij voorkeur richting sociaal agogisch werk, met relevante werkervaring.
 • Je bent beschikbaar voor 28 uur per week.
 • Je beschikt naast goede coaching- en begeleidingsvaardigheden ook over goede sociale vaardigheden zoals tact en inlevingsvermogen.
 • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je een spil in het onderhouden van netwerk relaties.
 • Je bent een echte teamspeler, die denkt in uitdagingen en in mogelijkheden.

Dit bieden wij jou

 • Een leuke en veelzijdige functie, waarbij je het vrijwilligerswerk organiseert en coördineert en het welzijnsactiviteiten (groot en klein) voor de bewoners mede organiseert.
 • Fijne teamsfeer.
 • Een vaste baan waarbij je eerst een jaarcontract krijgt met mogelijkheden tot een vast contract.
 • Goede pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%


Interesse?

Neem dan gerust contact op met Demet Sharif op 06 13 89 81 94 of via demet.sharif@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en woensdag.

Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

*Acquisitie is niet gewenst. We zullen deze functie niet op interim basis invullen.

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

€ 2.650,73 - € 3.575,63 per maand

of