Skip to content

Coördinerend verpleegkundige

Nederland, Utrecht, AmersfoortZorglocatie

Functieomschrijving

Als coördinerend verpleegkundige ben je de schakel tussen de teams, teammanagers en behandelaren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van de zorg op Nijenstede. Je kent relevante wet- en regelgeving en richtlijnen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken, in stand houden en continu ontwikkelen van de kwaliteit van zorg in het primaire proces.


Regio: Amersfoort

Uren: 28 uur

Functie: coördinerend verpleegkundige
Opleiding: mbo of hbo verpleegkunde
Salaris: conform cao VVT FWG 45/ 50

Wat ga je doen?


Als coördinerend verpleegkundige op onze locatie Nijenstede stel je verpleegkundige diagnoses. Je legt dit vast in een zorgplan en betrekt bij de uitvoering (informele) zorgverleners en teamleden. De coördinatie, monitoring en evaluatie vallen onder jouw verantwoordelijkheid als coördinerend verpleegkundige zijnde. Je bent meewerkend en coachend aanwezig. In complexe en/of ongeplande zorgsituaties ben je als coördinerend verpleegkundige in staat om overstijgend te denken en handelen, een goede triage en klinisch redeneren is hierbij essentieel.

Als coördinerend verpleegkundige ben je de schakel tussen de teams, teammanagers en behandelaren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van de zorg op Nijenstede. Je kent relevante wet- en regelgeving en richtlijnen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken, in stand houden en continu ontwikkelen van de kwaliteit van zorg in het primaire proces. In de rol van coördinerend verpleegkundige werk je met name overdag en op basis van 8-uurs diensten. Deels werk je mee om te weten wat er speelt in de praktijk. Je gaat werken in het prettige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover Park Randenbroek in Amersfoort. Locatie Nijenstede is het pand aan het moderniseren, de gemeenschappelijke ruimtes worden vernieuwd. Het leveren van goede zorg staat hier op de eerste plaats, verder heerst hier een gemoedelijke sfeer en men groet elkaar. De teams hebben een grote onderlinge betrokkenheid.


Nijenstede

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Bekijk voor een impressie van de locatie deze video.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma verpleegkunde (mbo of hbo verpleegkunde);
 • Je bent beschikbaar voor 28 uur per week;
 • Als coördinerend verpleegkundige heb je een geldige BIG-registratie.

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert;
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • De mogelijkheid om jouw BIG-registratie weer te behalen op onze kosten (mocht dit zijn verlopen) of om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen Academie in Amersfoort- Vathorst.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Een uitdagende functie bij een prettig woonzorgcentrum in Amersfoort;
 • Je werkt mee in verschillende doelgroepen;
 • De mogelijkheid om als schakel te fungeren tussen de teams, teammanagers en behandelaren op het gebied van kwaliteit en veiligheid;
 • Jij zorgt samen met de collega's voor kwaliteit van de zorg en hebt hart voor onze bewoners.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon via 06 22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.

of