Skip to content

Coördinerend verpleegkundige

Amersfoort€ 2.937,68 - € 3.942,98 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Zoek jij als coördinerend verpleegkundige naar een afwisselende en dynamische baan waarbij je 50% mee werkt in de zorg en 50% tijd het voor andere taken? Op onze somatische afdeling vind jij die zeker! Een mix van vaste bewoners en kortdurende opnames wacht hier op jou en samen met de collega's zorgen jullie voor de beste zorg! Werk jij mee aan de ontwikkeling van ons team? 

Regio: Amersfoort
Uren:  32 uur
Functie: hbo verpleegkunde of mbo verpleegkunde (en aantoonbaar hbo werk- en denkniveau)
Opleiding: hbo verpleegkunde, verpleegkunde niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 50

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling zoeken wij een coördinerend verpleegkundige die deels mee werkt in de zorg (50%). De andere helft van de tijd houd jij je bezig met de ontwikkeling en coaching van het team en de verschillende aandachtsgebieden op onze locatie. Hierin werk je nauw samen met de andere coördinerend verpleegkundigen op locatie. Doordat wij ook overbruggingszorg leveren moet je het als coördinerend verpleegkundige leuk vinden om snel te schakelen! Je gaat aan de slag in een mooie omgeving waar al veel ontwikkeling heeft plaats gevonden en waar de woongroep vijf jaar geleden is gerenoveerd. Samen met het team werken aan toekomstbestendige zorg voor somatische ouderen.

Ben jij de coördinerend verpleegkundige die wij zoeken? Kan jij goed luisteren, analyseren, stimuleren en zet jij anderen aan tot denken? Heb jij passie voor het werken in de ouderenzorg? Wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken.  Collega Yvonne werkt ook op onze locatie! Lees hier haar verhaal.

Verpleeghuis De Lichtenberg Amersfoort
Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma hbo/ mbo verpleegkunde; 
 • Beschikbaarheid om met name dagdiensten te werken (avond kan voorkomen) en gemiddeld een weekend per maand;
 • Enthousiasme en gedrevenheid;
 • Als verpleegkundige heb je coachende vaardigheden en de drive om te verbeteren; 
 • Je bent een toegewijde collega die het hoofd koel houdt in zorgsituaties die onvoorspelbaar en complex kunnen zijn.

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert; 
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start; 
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;

Dit maakt jou werk uniek

 • Aan de slag in een dynamisch team waar je warm wordt ontvangen;
 • Onze locatie is goed te bereiken met het OV (de bus stopt voor de deur) en er is voldoende parkeergelegenheid;
 • Veel afwisseling, geen dag is hetzelfde en daar houd jij als coördinerend verpleegkundige van.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.937,68 - € 3.942,98 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.