Overslaan naar content

Coördinerend verpleegkundige

  • Nijkerk
€ 3.174,5 - € 4.370,94 per maandIntramuraal

Functieomschrijving

Krijg jij energie van coördineren en ben je graaghet aanspreekpunt bij complexe zorgvragen? Voor onze locatie in Nijkerk zoeken wij een proactieve en positief ingestelde collega!


Wat bieden we jou

Standplaats: Nijkerk, huize St Jozef 

Uren: 24 uur 
Functie: coördinerend verpleegkundige 

Contract: een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd 
Opleiding:  hbo verpleegkunde, of mbo verpleegkunde met hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring  
Salaris: conform cao VVT FWG 50 (€ 3.174,50 - € 4.370,94). In oktober 2024 volgt nog een loonsverhoging van 2,5%. 


Wat ga je doen? 

Als Coördinerend Verpleegkundige bied jij ondersteuning aan jouw collega’s en de bewoners. Dagelijks coördineer jij (onverwachte) werkzaamheden gericht op zorg, wonen én welzijn van onze bewoners.  

 
Samen met de teammanagers ben je eindverantwoordelijk als het gaat om de kwaliteit van de zorg. Zoals wij zeggen: “Zorg is welzijn en welzijn is zorg.” Met jouw enthousiasme en creativiteit zorg je er met de teams voor dat de bewoners prettig wonen. Naast jouw zorg gerelateerde taken heb jij ook een coachende en motiverende rol binnen de teams. Je hebt een actieve rol in het 'vertalen' van de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot de veranderende behoeften in de samenleving. Inmiddels bieden we ook zorg in de wijk (VPT).  


Open en uitnodigend! Dat kenmerkt ons woonzorgcentrum waar we de bewoners zowel een somatische als PG-grondslag kunnen hebben.  Vanuit visie ondersteunen en stimuleren wij bewoners bij het behouden van zelfredzaamheid en eigen regie. Ons woonzorgcentrum is de oudste locatie van Beweging 3.0 en een begrip in de omgeving. Op onze huidige locatie wordt in de nabije toekomst een nieuw woonzorgcentrum gebouwd. 

Vereisten

Dit neem je mee

  • Hbo werk- en denkniveau+ BIG-registratie.
  • Bij voorkeur werkervaring als coördinerend verpleegkundige.
  • Je bent gericht op het leveren van kwaliteit, positief kritisch ingesteld en gericht op een goede samenwerking.

Interesse?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton, een CV is voldoende! Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Roos Ham, adviseur recruitment en doorstroom, via 06 57 28 50 87 (werkdagen maandag, dinsdag en donderdag). 

Wij doen bij indiensttreding een referentiecheck en vragen je om een VOG verklaring. 

€ 3.174,5 - € 4.370,94 per maand

of