Skip to content

Coördinerend verpleegkundige

Amersfoort€ 2.863,68 - € 3.942,98 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Het leveren van goede zorg aan onze bewoners, dat is waar jij voor staat! Als verpleegkundige vind jij het belangrijk om onze bewoners te kennen. Het meewerken in de zorg is daarom voor 50% onderdeel van deze functie. De andere 50% heb jij tijd voor andere coördinerende taken. Ben jij een verpleegkundige die naast meewerken graag extra taken op zich neemt? Ben jij gedreven, deel jij graag kennis en heb je hart voor het werken in de ouderenzorg? Je bent van harte welkom om eens een dagje mee te lopen. 

Regio: Amersfoort 

Uren: 28 - 36 uur
Functie: Coördinerend verpleegkundige
Opleiding: Mbo niveau 4 (met de ambitie om een hbo opleiding te volgen), hbo verpleegkunde 
Salaris: conform cao VVT FWG 50 

Wat ga je doen?

In de rol van coördinerend verpleegkundige werk je nauw samen met de teammanager en werk je zoals gezegd 50% mee in de zorg bijvoorbeeld door het draaien van DVP diensten. Voor de andere helft houd jij je bezig met kwaliteit, het coachen van de collega's en heb je een belangrijke rol in het bouwen aan de teams. Allemaal met hetzelfde doel: de beste zorg voor onze bewoners! Houd jij je graag bezig met de kwaliteit van zorg? Dan ligt hier een mooie uitdaging, wij vinden dat net zo belangrijk als jij. Verder ben je als coördinerend verpleegkundige de schakel tussen de teams, teammanagers en behandelaren. Je kent relevante wet- en regelgeving en richtlijnen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken, in stand houden en continu ontwikkelen van de kwaliteit van zorg in het primaire proces.


Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis

Je gaat werken op een prachtige locatie aan de rand van de binnenstad van Amersfoort. Het Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis heeft 108 bewoners verdeeld over 9 woongroepen. In ons huis vind je geen enkele gesloten deur, behalve de voordeur. Kom jij ons warme en gezellige team versterken?

Vereisten

Dit neem je mee

 • Mbo niveau 4 diploma (met de ambitie om op ten duur een hbo opleiding te volgen) of een hbo diploma.
 • Je bent beschikbaar tussen de 28-36 uur per week.
 • Je hebt humor, coachende vaardigheden en de drive om kwaliteit van zorg te verbeteren.
 • Jij bent een toegewijde professional die het hoofd koel houdt in zorgsituaties die onvoorspelbaar en complex zijn.

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
 • Bij ons hoef je niet in het weekend te werken, mocht je dit willen dan kan dat uiteraard wel.
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • Salaris conform cao VVT FWG 50.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Je gaat aan de slag op de pg afdeling waar voor jou als coördinerend verpleegkundige veel mooie uitdagingen liggen;
 • Je gaat aan de slag op een grote locatie die goed te bereiken is met het OV (de bus stopt voor de deur) en waar voldoende parkeergelegenheid is;
 • Dit is een mooie kans om jouw expertise in te zetten op onze locatie en waar veel mogelijkheden liggen om jezelf te ontwikkelen maar ook onze collega's verder te helpen en zo de beste zorg voor onze bewoners te kunnen bieden.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Werkdagen: maandag t/m donderdag.


€ 2.863,68 - € 3.942,98 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.