Skip to content

Coördinerend verpleegkundige

Leusden€ 2.949,59 - € 4.061,27 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Regio: Leusden
Uren: 24 - 36 uur
Functie: Coördinerend verpleegkundige
Opleiding: hbo verpleegkunde
Salaris: conform cao VVT FWG 50

Wat ga je doen?

Het is dinsdagmiddag, samen met je collega coördinerend verpleegkundige heb je een wekelijkse afspraak met de teammanagers. We nemen de stand van zaken door van verschillende projecten. Als coördinerend verpleegkundige ben je de schakel tussen de teams, collega’s met een specifiek aandachtsgebied en behandelaren en teammanagers op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je kent relevante wet- en regelgeving en richtlijnen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken, in stand houden en continu ontwikkelen van de kwaliteit van zorg in het primair proces. Denk hierbij aan onderwerpen als medicatieveiligheid, incidentmeldingen en het implementeren van zorgtechnologie. 


Als vanzelfsprekend neem je de eindverantwoordelijkheid voor de coördinatie en evaluatie van het zorgplan, hierbij zet je de EVV-er in zijn kracht. In complexe zorgsituaties kun je overstijgend denken en handelen, een goede triage en klinisch redeneren is hierbij essentieel. Je hebt een coachende rol naar je collega’s in de zorgteams op het gebied van cultuur en kwaliteit. Feedback geven is jou niet vreemd.


't Hamersveld

't Hamersveld wonen 72 bewoners met een lichamelijk zorgvraag, verdeeld over vier zorgteams. Het is dus niet heel groot, en je kent je collega's dan ook al snel. De sfeer is goed, en we geven je de garantie dat je goed wordt ingewerkt. Je krijgt daarnaast een buddy die je wegwijs maakt op de locatie. Samen met je collega’s help je onze bewoners bij de dagelijkse zorg en begeleid hen gedurende de dag. We proberen hierbij echt tijd te maken en aandacht te geven aan wat voor hen belangrijk is, om er een goede dag van te maken.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.Vereisten

Dit neem je mee

 • Een diploma hbo verpleegkunde (harde eis); 
 • Een geldige BIG-registratie;
 • Je bezit de kwaliteit om methodisch werken te integreren in het uitvoeren van projecten;
 • Je bent scherp in het observeren van situaties en mensen;
 • Je maakt makkelijk contact en kunt goed luisteren en verbinden;
 • Je hebt een natuurlijk verpleegkundig leiderschap en levert een bijdrage aan de verpleegkundige beroepsgroep;
 • Je hebt coachende vaardigheden en een drive om te verbeteren.

Dit bieden wij jou

 • Op locatie heb je een directe collega in dezelfde functie. Op organisatieniveau tref je je andere collega’s coördinerend verpleegkundige in werkgroepen;
 • Het werken op zoveel mogelijk vaste dagen, waarbij je ongeveer 50% met overstijgende taken bezig bent;
 • Een leuk team waar de lijntjes kort zijn en we elkaar goed kennen.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Werken op een mooie locatie in het centrum van Leusden;
 • Contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar; 
 • Een baan voor 24 - 36 uur in de week;
 • Veel afwisseling, geen dag is hetzelfde en daar houd jij als coördinerend verpleegkundige van;
 • Werken in een leuk en gezellig team.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!
€ 2.949,59 - € 4.061,27 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.