Skip to content

Ergotherapeut (zwangerschapswaarneming)

AmersfoortArtsen en behandelingdienst

Functieomschrijving

Passie voor het vak en voor de ouderenzorg. Als ergotherapeut doe jij waardevol werk. Je draagt bij aan de behandeling en begeleiding van cliënten waar nodig intra- en extramuraal.

Regio: Amersfoort

Uren: 24-31 uur

Functie: ergotherapeut
Opleiding: hbo
Salaris: conform cao VVT FWG 55

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut werk je in de intramurale zorg en daarnaast bij de kwetsbare ouderen in de wijk of verzorgingshuizen. Op onze locaties zal het gaan om werk op de somatiek- en de pg-afdelingen. In de wijk word je ingezet voor ergotherapeutische behandeling, begeleiding en advies bij kwetsbare ouderen thuis.

Als ergotherapeut heb je naast je functie als behandelaar de taak om de deskundigheid van medewerkers en hulpverleners te bevorderen. Je onderhoudt contacten met zowel interne als externe disciplines.

Wij verwachten van onze nieuwe collega ergotherapeut zelfstandigheid, inzet, meedenken in de veranderingen in de zorg, enthousiasme, creativiteit en verantwoordelijkheid voor de kwetsbare ouderen intra- en extramuraal.

Behandeldienst

De behandeldienst bestaat uit een multidisciplinair team welke ondersteuning biedt aan intramurale, extramurale (WLZ) en GRZ-cliënten op verschillende locaties in en rondom Amersfoort. De vakgroep is onderdeel van de behandeldienst en werkt in alle organisatieonderdelen van Beweging 3.0.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici (zonder kwaliteitsregistratie niet reageren);
  • Bij voorkeur ervaring met PDL en/of SI;
  • Jij hebt passie en enthousiasme voor de ouderenzorg en wil je hier graag voor inzetten;
  • Je kunt je verplaatsen tussen de locaties in regio Eemland.

Dit bieden wij jou

  • Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk contract, daarna bekijken wij de mogelijkheden met je;
  • Ruimte om mee te denken over een vernieuwende manier van de invulling van ergotherapie in de ouderenzorg;
  • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

  • De vakgroep ontwikkelt zich om de kwaliteit van zorg naar een hoger plan te tillen, voor de invulling hiervan hebben we veel vrijheid;
  • Als vakgroep hebben we een scholingsplan;
  • Er worden met regelmaat gezellige teamuitjes georganiseerd

Interesse?

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.

Vanaf 27 juli 2022 tot en met 21 augustus 2022 heb ik vakantie. Tijdens mijn vakantie kun je contact opnemen met mijn collega Ezra Bogers, tel: 06-43280421 of per mail: ezra.bogers@beweging3.nl (Werkdagen ma. t/m do.)


of