Skip to content

Facilitair Medewerker

NijkerkFacilitair, horeca en technische dienst

Functieomschrijving

Jij bent representatief, een harde werker en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Een kleine reparatie die uitgevoerd moet worden? Jij draait je hand er niet voor om! Jij bent die handige medewerker die wij nodig hebben!

Regio: Nijkerk

Uren: 16-32 uur

Functie: Facilitair medewerker

Opleiding: mbo werk- en denkniveau

Salaris: conform cao VVT FWG 25

Wat ga je doen?

Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoerende taken op het gebied van het facility management op De Pol. Waar moet je dan aan denken? Jij bent als facilitair medewerker bezig met het afvoeren van vuil en de was. Daarnaast voer jij als facilitair medewerker kleine hand- en spandiensten voor de bewoners, bijvoorbeeld het uitvoeren van spoelingen en het meten van watertemperaturen t.b.v. het legionellabeheersplan. Verder ben je als facilitair medewerker verantwoordelijk voor kleine interne verhuizingen en je brengt bestellingen rond in het verpleeghuis.

Door afstemming met de gebruikers van het pand draag je als facilitair medewerker bij aan de zorg voor een optimaal leef- en woonklimaat voor bewoners en een optimaal werkklimaat voor medewerkers. Ook denk je mee in processen, je weet van aanpakken en bent een kei in verbinding maken met jouw collega’s.

Spreken deze werkzaamheden jou aan en heb je een proactieve houding, ben je zelfstandig en niet vies van hard werken en ben je flexibel? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Waar ga je dit doen

De Pol

Onze locatie De Pol in Nijkerk heeft 36 plaatsen voor langdurige somatische zorg, 80 plaatsen voor langdurige psychogeriatrische zorg en 34 plaatsen voor revalidatie. In het eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop waarbij er 10-12 bewoners op een woning wonen. Het woonzorgcentrum biedt een plezierige woonomgeving en prettige sfeer. Respect, aandacht, openheid en vertrouwen zijn hier belangrijk in de omgang met elkaar. Er worden in De Pol regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor bewoners georganiseerd. Vrijwel alle bewoners hebben een eigen kamer/appartement. Met voldoende mogelijkheden om anderen te ontmoeten, maar ook om de rust te zoeken, alleen met naasten of familie en vrienden te zijn. 


Vereisten

Dit neem je mee

  • Een afgeronde opleiding mbo niveau 2, algemeen technische richting is een pré;
  • Je bent bereidt aanvullende relevante opleidingen/cursussen te volgen voor het verrichten van periodieke controles;
  • Je hebt kennis, inzicht en ervaring op vaktechnisch gebied;
  • Je ben service-, resultaat- en klantgericht;
  • Je het affiniteit met intra- en extramurale zorg en hebt een respectvolle houding.

Dit bieden wij jou

  • Bij Beweging 3.0 bieden wij je een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Daarnaast bieden wij je een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Leuke uitdagende afwisselende baan met bewoners en medewerker contact en waar geen dag hetzelfde is.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Aarzel niet en stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. (Sollicitaties worden in behandeling genomen als ze via onderstaande sollicitatiebutton zijn aangemeld. )

of