Skip to content

Financieel Medewerker

Amersfoort€ 3.025,81 - € 4.061,27 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Jij bent een kei met cijfers, wij zijn een kei van een werkgever... Wanneer kom je op gesprek?

Regio: Amersfoort
Uren: 24 – 36 uur

Functie: Financieel Medewerker

Opleiding: hbo werk- en denkniveau

Salaris: conform cao VVT FWG 50


Wat ga je doen?

Als financieel medewerker kom je bij ons in een team van 9 experts op het gebied van financiën. Een team waar hard wordt gewerkt maar net zo hard wordt gelachen. Flexibiliteit in je werk, het zelf indelen van je tijd, is belangrijk. Zo heb je een perfecte privé werk balans en ook remote werken hoort hierbij! Natuurlijk krijg je ook een lekker salaris. Je start als financieel medewerker op minimaal € 3025,81 o.b.v. 36 uur. Een eindejaarsuitkering is ook een onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.


Maar wat ga je dan doen? Je houdt je als financieel medewerker bezig met de financiële boekhouding van onze organisatie. Zoals je wellicht hebt gelezen zijn wij een grote organisatie, dus dit betekent complexiteit en veel uitzoekwerk. Jij bent als financieel medewerker dé sparringpartner voor de financiële administratie alsook voor onze controllers.

Naast dit alles ben jij als financieel medewerker medeverantwoordelijk voor het opmaken van de jaarrekening en de accountantscontrole.

Zin in deze uitdaging? Schroom niet en reageer via onderstaande sollicitatiebutton!


Waar ga je dit doen?

Het servicekantoor van Beweging 3.0 is gevestigd in Amersfoort, vlakbij station Schothorst en is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Op het servicekantoor zijn bijna al onze ondersteunde diensten gevestigd, waaronder ook de ondersteunende dienst Financiën & Control waarvan de financiële administratie een onderdeel is. In dit team is veel kennis en ervaring waar je wellicht nog veel van zou kunnen leren.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en bent een kei met cijfertjes.
  • Kennis van AFAS is een pré maar zeker geen must.

Dit bieden wij jou

  • Bij Beweging 3.0 bieden wij je een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Daarnaast bieden wij je goede pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Leuke uitdagende afwisselende baan in een maatschappelijk relevante sector!
  • Remote werken en veel flexibiliteit in jouw baan! Zo deel jij je eigen tijd in.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Aarzel niet en stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. (Sollicitaties worden in behandeling genomen als ze via onderstaande sollicitatiebutton zijn aangemeld.) De vacature sluit als we de juiste match voor onze afdeling hebben gevonden.


€ 3.025,81 - € 4.061,27 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.