Skip to content

Gastheer/ gastvrouw flex Soest

Soest€ 2.077 - € 2.638 per maandFacilitair, horeca en technische dienst

Functieomschrijving

Gastvrijheid is jou op het lijf geschreven en horeca is een tweede natuur! Alle voordelen van dit mooie vak maar dan met nog mooiere werktijden! Heb jij zin in een leuke bijbaan in onze prachtige locatie in Soest? 

Regio: Soest

Uren: 3 uur flexcontract 

Functie: Gastvrouw/ gastheer flex 

Opleiding: mbo werk- en denkniveau

Salaris: conform cao VVT FWG 25

Wat ga je doen?

Heb jij zin in een leuke bijbaan in onze prachtige locatie in Soest? 

Werken in een klein team waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat en waar samen met plezier vorm wordt gegeven aan het nieuwe horecaconcept waarbij we een lunchkaart willen introduceren.

Als gastheer/ gastvrouw in onze brasserie ben je één van de eerste aanspreekpunten van onze gasten. Een goede gastheer/ gastvrouw staat bewoners, familie en vele andere bezoekers op een vriendelijke maar professionele manier te woord, zodat zij zich welkom voelen binnen Beweging 3.0.

De hoofdtaken die jij als gastheer/ gastvrouw zult uitvoeren zijn o.a.: het verzorgen van een gastvrij ontvangst en welkom heten van bewoners, familie, gasten en leveranciers, mede toezicht houden op bewoners in het restaurant, diverse cateringwerkzaamheden en beantwoorden van de telefoon. Je werkt voornamelijk in het weekend, waarbij het soms kan voorkomen dat je wordt gevraagd om eens in te springen doordeweeks.

Spreken deze werkzaamheden jou aan en heb je een proactieve houding, ben je zelfstandig en niet vies van hard werken en ben je flexibel? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Verpleeghuis Mariënburg
In verpleeghuis Mariënburg bieden we een warm thuis voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. Dan gaat het om mensen met zwaar lichamelijke zorgvragen en om mensen met dementie. In het woonzorgcentrum zijn 75 mooie en lichte appartementen. Deze appartementen zijn verdeeld over zeven woongroepen die elk gebruik maken van een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken en een groot balkon . Op de begane grond is een tuin met afscheiding, waar alle bewoners toegang toe hebben. Het dagelijks leven vindt veelal in de gezamenlijke woonkamer plaats met een vast ritme en diverse activiteiten. Er wordt gezamenlijk gegeten en waar mogelijk doen we, samen met de bewoners, het huishouden. Familie en vrienden zijn altijd welkom.


Brasserie
Verpleeghuis Mariënburg heeft een centraal ontmoetingspunt in de brasserie. Hier kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes. Eten kunt u op de woongroep, maar u bent ook welkom in het restaurant. Familie, vrienden en omwonenden van Mariënheuvel en Marienhorst zijn ook welkom om aan te schuiven. Bij mooi weer is het terras open. Het restaurant is dagelijks open van 08.00 tot 20.00 uur.


Vereisten

Dit neem je mee

  • Je bent representatief, gastvrij en communicatief vaardig.
  • Je bent flexibel beschikbaar voor minimaal 3 uur.
  • Je hebt kennis van HACCP-regelgeving.
  • Je kunt overweg met een kassa en een computer.
  • Je weet van aanpakken en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je bent proactief, zelfstandig, gastvrij en je toont initiatief.

Dit bieden wij jou

  • Bij Beweging 3.0 bieden wij je een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid.
  • Daarnaast bieden wij je een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Dit maakt jouw werk uniek

  • Je gaat aan de slag in ons restaurant waar je elke dag weer bewoners of bezoekers blij kunt maken.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Aarzel niet en stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. (Sollicitaties worden in behandeling genomen als ze via onderstaande sollicitatiebutton zijn aangemeld.)


€ 2.077 - € 2.638 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.