Skip to content

Gastheer/ gastvrouw weekend flex

Achterveld€ 2.077 - € 2.638 per maandFacilitair, horeca en technische dienst

Functieomschrijving

Gastvrijheid is jou op het lijf geschreven en horeca is een tweede natuur! Alle voordelen van dit mooie vak maar dan met nog mooiere werktijden!

Regio: Achterveld

Uren: 5 uur flexcontract weekend

Functie: Gastvrouw/ gastheer flex weekend

Opleiding: mbo werk- en denkniveau

Salaris: conform cao VVT FWG 25


Wat ga je doen?

Werken in een klein team waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat en waar samen met plezier vorm wordt gegeven aan het nieuwe horecaconcept waarbij we een lunchkaart willen introduceren.

Als gastheer/ gastvrouw in onze brasserie ben je één van de eerste aanspreekpunten van onze gasten. Een goede gastheer/ gastvrouw staat bewoners, familie en vele andere bezoekers op een vriendelijke maar professionele manier te woord, zodat zij zich welkom voelen binnen Beweging 3.0.

De hoofdtaken die jij als gastheer/ gastvrouw zult uitvoeren zijn o.a.: het verzorgen van een gastvrij ontvangst en welkom heten van bewoners, familie, gasten en leveranciers, mede toezicht houden op bewoners in het restaurant, diverse cateringwerkzaamheden en beantwoorden van de telefoon. Je werkt voornamelijk in het weekend, waarbij het soms kan voorkomen dat je wordt gevraagd om eens in te springen doordeweeks.

Spreken deze werkzaamheden jou aan en heb je een proactieve houding, ben je zelfstandig en niet vies van hard werken en ben je flexibel? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Overige belangrijke informatie:

Onze bewoners eten gezamenlijk de broodmaaltijd vanaf 12.00 en de warme maaltijd vanaf 17.00 uur in het restaurant.

Overige taken zijn: de koffieronde en de broodwagen (ontbijt voor de ochtend) bij de bewoners op het appartement brengen en een stukje schoonmaak en afwas wat bij ieder restaurant hoort.

Samen met 3 andere weekendgastvrouwen wordt een maandrooster gemaakt, waarin iedereen zijn/haar wensen aan kan geven.


De diensten zijn:

van 07.30 - 14.30 (1/2 uur pauze)

van 13.00 - 20.00 (1/2 uur pauze)

van 11.30 - 15.30

van 16.00 - 20.00 ook te combineren met de bovenstaande andere korte dienst.

Een weekendgastvrouw werkt altijd samen met 1 van onze medewerkers van door de weeks.

Sint Joseph Achterveld

Kleinschalig woonzorgcentrum Sint Joseph in Achterveld maakt een belangrijk onderdeel uit van het dorp. Het ligt prachtig centraal met veel groen eromheen. Veel mensen uit Achterveld komen naar deze locatie om elkaar te ontmoeten en samen voor de bewoners activiteiten te organiseren, inclusief prins carnaval. Bij festiviteiten is het woonzorgcentrum altijd van de partij. Dit maakt dat Sint Joseph een open en huiselijke sfeer heeft waar iedereen zich welkom voelt. De locatie heeft een open identiteit met respect voor ieders geloof.

Restaurant De Snorrenhoef

In het restaurant kunt u ’s middags de warme maaltijd gebruiken terwijl u in de open keuken kunt zien hoe de koks aan het werk zijn. Af en toe bereiden zij een heerlijke snack voor bij de broodmaaltijd. Deze wordt om 17.00 uur geserveerd in het restaurant of in uw eigen appartement. Familie en vrienden zijn elke dag welkom om aan te schuiven. Maandelijks wordt een gezellig themadiner georganiseerd. Zin in een kop koffie of thee? Dan kunt u ook terecht in het restaurant. Ook omwonenden kunnen gebruik maken van het restaurant en meedoen aan activiteiten.Vereisten

Dit neem je mee

  • Je bent representatief, gastvrij en communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel beschikbaar voor minimaal 5  uur per weekend;
  • Je hebt kennis van HACCP-regelgeving;
  • Je kunt overweg met een kassa en een computer;
  • Je weet van aanpakken en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je bent proactief, zelfstandig, gastvrij en je toont initiatief.

Dit bieden wij jou

  • Bij Beweging 3.0 bieden wij je een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid;
  • Daarnaast bieden wij je een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Je gaat aan de slag in ons restaurant waar je elke dag weer bewoners of bezoekers blij kunt maken.


Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Aarzel niet en stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. (Sollicitaties worden in behandeling genomen als ze via onderstaande sollicitatiebutton zijn aangemeld.)


€ 2.077 - € 2.638 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.