Overslaan naar content

GZ-psycholoog in opleiding

  • Amersfoort
€ 4.194,02 - € 5.593,19 per maandBehandeldienst

Functieomschrijving

Per januari 2025 bieden wij onderstaande opleidingsplaats aan voor GZ-psycholoog V&O met GGz Centraal (https://www.werkenbijggzcentraal.nl/opleiden-ontwikkelen/p-opleiding) als samenwerkingsinstelling. Het opleidingstraject is zo ingericht, dat je ervaring zal opdoen met diverse doelgroepen en problematieken. Dat betekent dat je gedurende het eerste jaar van de opleiding werkzaam zal zijn bij Beweging 3.0 en het tweede jaar bij GGz Centraal, afdeling GGZ Hulp Online. Door je praktijkstage te doen binnen verschillende instellingen, maak je kennis met diverse doelgroepen in verschillende zorgcontexten.

Jouw kwaliteiten

Vooropgesteld, jouw affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Eigenschappen als betrokkenheid, doorzettingsvermogen, (intellectuele) nieuwsgierigheid, analytisch inzicht en zelfreflectie helpen jou het beste uit jezelf en je specialisatieopleiding te halen. Daarnaast vragen wij:

Relevante werkervaring als gedragswetenschapper/psycholoog/orthopedagoog/gezondheidswetenschapper.

Aantoonbare ervaring met het doen van zowel (test)diagnostisch onderzoek (intelligentie-, neuropsychologisch- en persoonlijkheidsonderzoek), de uitleg van diagnostisch onderzoek en aantoonbare ervaring op het gebied van behandeling en begeleiding.

In het bezit van een geldige LOGO-verklaring, afgegeven door een daartoe bevoegde instelling, zoals het RCSW. Een bewijs van aanvraag van een LOGO verklaring is niet voldoende.

Ook psychologen en orthopedagogen die nog niet zo lang zijn afgestudeerd nodigen wij uit te solliciteren.

Wij zorgen voor jou

De basis is prima in orde. Je krijgt een leerarbeidscontract voor 36 uur per week voor de duur van twee jaar (01-01-2025 t/m 31-12-2026). Het salaris is conform de cao VVT FWG 60 (minimaal € 4.194,02 en maximaal € 5.593,19 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als afgestudeerd gedragswetenschapper.
Wij vergoeden 100% van de opleidingskosten (cursorisch onderwijs), dit is inclusief literatuur. Daarnaast vindt een deel van het cursorisch onderwijs binnen werktijd plaats. Wij hanteren geen terugbetalingsregeling van de studiekosten.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden:

  • Reiskostenregeling (cao VVT)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Fiscale voordelen (uitruil reiskosten, fiets, laptop of tablet)
  • Aantrekkelijke collectieve zorgverzekering en pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Je ontvangt een zakelijke tablet en mobiel

De werving voor de opleidingsplaats vindt plaats in gezamenlijkheid met GGZ Centraal. Sollicitatiegegevens worden dan ook gedeeld met de praktijkopleider van GGZ Centraal.

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van onze selectieprocedure waarbij het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) onderdeel is van onze selectieprocedure. Wij vragen deze aan en vergoeden de kosten.

Vereisten

Beweging 3.0
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, diagnostiek en behandeling, wonen en welzijn in de regio Amersfoort. Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze cliënten in de vorm van wijkverpleging, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, GRZ, dagcentra, maatschappelijke zorg en dienstverlening, welzijnswerk en particuliere diensten en producten. Beweging 3.0 is een professionele en betrokken organisatie met enthousiaste multidisciplinaire teams. Als behandeldienst zorgen we ervoor dat cliënten zo optimaal mogelijk kunnen functioneren in het dagelijks leven. Werken als behandelaar binnen Beweging 3.0 is een uitdaging, geen dag is hetzelfde. Er wordt zoveel meer gedaan dan behandelen alleen; We organiseren, signaleren, stimuleren, coachen, beslissen, bewaken, troosten, steunen, verbinden, innoveren, improviseren, leren, vernieuwen en nog veel meer. Dit doen we in een omgeving waarin de vragen complexer worden, er steeds meer sprake is van dubbelproblematiek (cognitieve problemen en psychiatrie) waardoor er toenemende vraag is naar kennis en ondersteuning van behandelaren.


Zo werk jij binnen Beweging 3.0

Als lid van de vakgroep psychologie maak je onderdeel uit van de behandeldienst welke ondersteuning biedt aan intramurale, extramurale en GRZ-cliënten op verschillende locaties in en rondom Amersfoort. Als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog binnen Beweging 3.0, houd je je bezig met verschillende onderdelen op het gebied van neurocognitieve stoornissen, angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheid en coping. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam en je houdt je bezig met diagnostiek, indicatiestelling, individuele en mediatieve behandeling; het doel is te leren werken met verschillende doelgroepen, zoals (zowel jonge als oude) cliënten met een psychogeriatrische, gerontopsychiatrische of somatische aandoening, NAH cliënten, Korsakov cliënten en cliënten van de geriatrische revalidatie zorg. Ook kun je ingezet worden voor thuiswonende cliënten via extramurale behandeling
Je leert werken in verschillende multidisciplinaire teams, met verschillende soorten problematiek en verschillende therapievormen en referentiekaders. Je denkt mee over kwaliteitsverbetering en krijgt de mogelijkheid kennis te verwerven over de Wet Zorg Dwang. Elke dag streef je samen met de cliënt, mantelzorgers en het multidisciplinair behandelteam naar een zo optimaal mogelijk functioneren van de cliënt in het dagelijks leven. Tevens bestaat de mogelijkheid voorlichting, scholingen en klinische lessen te geven. Al je taken zijn gericht op behoud en/of verbetering van kwaliteit van leven van de cliënt.

Je ontvangt werkbegeleiding en supervisie op het gebied van behandeling, diagnostiek en beleid van ervaren en bevlogen collega's. Zij leren jou graag de fijne knepen van het vak en je kunt op hen terugvallen bij vragen, of om mee te sparren.


Solliciteren

Voor vragen over de sollicitatieprocedure en de te uploaden/toe te voegen bijlagen kun je terecht bij Recruitment via Therese Hofmeijer-Boon op 06-22842716, werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.

Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Chantal Vluggen (GZ-psycholoog en praktijkopleider) of Daniëlle Kok (GZ-psycholoog en werkbegeleider) via het klantcontactcentrum bereikbaar op: 033-4692020

Direct solliciteren? Stuur dan vóór 18 juni jouw motivatiebrief, cv, en diploma met cijferlijst en de LOGO verklaring, t.a.v. Chantal Vluggen Praktijkopleider. Het geheel van de genoemde 5 documenten kun je in 2 bestanden toevoegen onderaan het sollicitatieformulier bij 'Cv en Motivatiebrief’ of mailen naar: therese.hofmeijer@beweging3.nl.

LET OP: WANNEER DE VEREISTE DOCUMENTEN NIET AAN JE SOLLICITATIE ZIJN TOEGEVOEGD KUNNEN WIJ JOUW SOLLICITATIE NIET IN BEHANDELING NEMEN. 

Wij nemen alleen sollicitaties via onze website in behandeling. De selectiegesprekken vinden plaats op 24 juni in de ochtend.

€ 4.194,02 - € 5.593,19 per maand

of