Skip to content

Hbo verpleegkundige

Nijkerk€ 2.949,59 - € 4.061,27 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een coördinerend verpleegkundige: Ga jij als coördinerend verpleegkundige aan de slag op een 'echte Nijkerkse locatie' waar gezelligheid is? Naast het meewerken op onze woongroep vind jij het leuk om je bezig te houden met het ontwikkelen en vertalen van beleid naar warme zorgverlening, Bouw jij met ons mee aan het leveren van de juiste, langdurige zorg?

Regio: Nijkerk
Uren: 28-32 uur
Functie: Coördinerend verpleegkundige
Opleiding: Hbo verpleegkundige (of je bent bijna klaar) 
Salaris: conform cao VVT FWG 50 

Dit ga je doen

Als coördinerend verpleegkundige ben je onderdeel van het zorgteam, gezamenlijk met je collega's draag je bij aan het aangenaam leven van onze bewoners. Jij stelt verpleegkundige diagnoses en legt dit vast in het zorgplan en betrekt bij de uitvoering (informele) zorgverleners en teamleden. De coördinatie, monitoring en evaluatie vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Als coördinerend verpleegkundige werk je voor de helft mee en ben je coachend aanwezig. In complexe en/of ongeplande zorgsituaties kun je overstijgend denken en handelen, een goede triage en klinisch redeneren is hierbij essentieel. - De werkzaamheden zijn wisselend van aard met een diversiteit aan diensten (dag- avond- en af en toe nacht) conform cao.

Als coördinerend verpleegkundige ben je de schakel tussen de teams, teammanagers en behandelaren op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je kent relevante wet- en regelgeving en richtlijnen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken, in stand houden en continu ontwikkelen van de kwaliteit van zorg in het primaire proces. Daarnaast begeleid jij hbo-v studenten. Het is dus een harde eis om een hbo diploma te hebben!


De werktijden in deze functie zijn wisselend van aard tussen 7.00 uur en 23.00 uur. Je bent ongeveer de helft van de tijd in het team op de woongroep werkzaam en de andere helft van de tijd ben je bezig met ontwikkelen van beleid en het uitvoeren van audits met betrekking tot kwaliteit en veiligheid. 

Woonzorgcentrum de Pol Nijkerk
De Pol
 heeft 36 plaatsen voor langdurige somatische zorg en 64 plaatsen voor langdurige psychogeriatrische zorg. In het eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop waarbij er 10-12 bewoners op een woning wonen. Het woonzorgcentrum biedt een plezierige woonomgeving en prettige sfeer. Respect, aandacht, openheid en vertrouwen zijn hier belangrijk in de omgang met elkaar. Er worden in De Pol regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor bewoners georganiseerd. Vrijwel alle bewoners hebben een eigen kamer/appartement. Met voldoende mogelijkheden om anderen te ontmoeten, zich terug te trekken, alleen met naasten of familie en vrienden te zijn.Collega aan het woord

Nico Hoogteyling werkt als verpleegkundige op de Pol. 'De sfeer op onze locatie is warm. Je komt te werken in een degelijk verpleeghuis waar we zorg verlenen volgens de laatste richtlijnen.' Lees hier zijn verhaal.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Hbo verpleegkunde; 
 • Als verpleegkundige vind jij het leuk om collega's te coachen, scholen en leerlingen te begeleiden; 
 • Jij bent goed in het maken van contact en kunt goed luisteren en verbinden; 
 • Kennis van (her)- aanvragen van ZZP en Meerzorg indicaties is een pre. 

Dit bieden wij jou

 • Een team van collega coördinerend verpleegkundigen; 
 • Scholingen via de Academie van Beweging 3.0; 
 • Mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert; 
 • Een buddy waar jij terecht kunt vanaf het moment dat jij start; 
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;

Dit maakt jou werk uniek

 • Op de Pol wonen 100 bewoners verdeeld over 2 woonunits. Jij gaat aan de slag op woonunit Carre waar twee groepen met in totaal 24 pg bewoners wonen of op somatiek waar wij 36 bewoners hebben verdeeld over drie afdelingen; 
 • Je gaat aan de slag in een fijn team waar 'warme zorg met aandacht' centraal staat; 
 • Je draagt bij aan het bevorderen van de kwaliteit van verpleegkundigen en geprotocolleerde medische zorg; 
 • Je bent creatief in het oplossen van knelpunten in de zorgverlening. 

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! 

€ 2.949,59 - € 4.061,27 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.