Skip to content

Helpende Hooglanderveen

HooglanderveenZorglocatie

Functieomschrijving

Geef jij zorg met liefde en aandacht omdat onze bewoners dat verdienen? Dan is deze baan als helpende wat voor jou waar jij jouw kwaliteiten in kan gaan zetten.

Regio: Hooglanderveen
Uren: 16 uur
Functie: helpende
Opleiding: helpende
Salaris: conform cao VVT FWG 25

Wat ga je doen?

Het werken als helpende is een baan die jou op het lijf geschreven is en waar jij uiteraard een prachtig diploma voor hebt behaald. Heb je altijd al als helpende willen werken in een huis waar veel verschillende bewoners wonen en waar geen dag hetzelfde is, dan is dit een leuke functie voor jou! Je draagt als helpende zorg voor het aangename leven van onze bewoners. Iedere dag is afwisselend en uitdagend. Jij richt je als helpende vooral op de zorg en ondersteuning bij de ADL van onze bewoners. Wij zijn op zoek naar een helpende die bij ons aan de slag kan voor 16 uur per week. Iemand die met veel liefde en passie onze bewoners elke dag weer in het zonnetje zet en een glimlach op hun gezichten tovert. Na een leuk gesprek met een van onze teammanagers ga je een paar uurtjes meelopen op de afdeling naar jouw keuze. We vinden het belangrijk dat jij als helpende doet waar jij goed in bent en waar jij in je kracht staat, daarom mag je eerst even meelopen en kijken of we bij elkaar passen en je kan groeien bij ons.

St. Jozef

Te midden van het karakteristieke dorp Hooglanderveen ligt Sint Jozef. Een kleinschalig woonzorgcentrum met een informele sfeer. Bewoners, senioren en vrijwilligers uit de omgeving komen hier samen voor ontmoetingen en activiteiten. Dat zorgt voor een groot saamhorigheidsgevoel. Het centrum bevindt zich centraal in Nederland, op 10 minuten loopafstand van winkelcentrum Vathorst. Sint Jozef heeft van oorsprong een Rooms-Katholieke signatuur. Tegenwoordig heeft het woonzorgcentrum een open identiteit met respect voor ieders geloof.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Jij bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn niveau 2;
  • Jij bent flexibel inzetbaar voor 16 uur per week;
  • Ben je student en volg je een relevante zorgopleiding? Dan ben je ook van harte welkom voor een (bij)baan.

Dit bieden wij jou

  • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert;
  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
  • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen Academie in Amersfoort-Vathorst.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Je gaat aan de slag op onze prachtige locatie middenin Hooglanderveen;
  • Op onze locatie is jouw inbreng belangrijk;
  • Kenmerkend voor deze locatie zijn begrippen als gastvrij en professioneel.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon via 06 22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.

Vanaf 27 juli 2022 tot en met 21 augustus 2022 heb ik vakantie. Tijdens mijn vakantie kun je contact opnemen met mijn collega Ezra Bogers, tel: 06-43280421of per mail: ezra.bogers@beweging3.nl (Werkdagen ma. t/m do.)


of