Skip to content

Helpende Nijenstede

Amersfoort€ 2.025,02 - € 2.638,8 per monthZorglocatie

Functieomschrijving

Geef jij zorg met liefde en aandacht omdat onze bewoners dat verdienen? Dan is deze baan als helpende NAH/ psychogeriatrie/ somatiek wat voor jou waar jij jouw kwaliteiten in kan gaan zetten.

Regio: Amersfoort
Uren: 3-12 uur
Functie: helpende NAH/ psychogeriatrie/ somatiek
Opleiding: helpende
Salaris: conform cao VVT FWG 25

Wat ga je doen?

Het werken als helpende NAH/ psychogeriatrie/ somatiek op één van onze afdelingen is een baan die jou op het lijf geschreven is en waar jij uiteraard een prachtig diploma voor hebt behaald. Heb je altijd al als helpende willen werken in een huis waar veel verschillende bewoners wonen en waar geen dag hetzelfde is, dan is dit een leuke functie voor jou! Je draagt als helpende NAH/ psychogeriatrie/ somatiek zorg voor het aangename leven van onze bewoners. Iedere dag is afwisselend en uitdagend. Jij richt je als helpende vooral op de zorg en ondersteuning bij de ADL van onze bewoners. Wij zijn op zoek naar een helpende NAH/ psychogeriatrie/ somatiek die bij ons aan de slag kan tussen de 3 en 12 uur per week. Iemand die met veel liefde en passie onze bewoners elke dag weer in het zonnetje zet en een glimlach op hun gezichten tovert. Na een leuk gesprek met een van onze teammanagers ga je een paar uurtjes meelopen op de afdeling naar jouw keuze. We vinden het belangrijk dat jij als helpende doet waar jij goed in bent en waar jij in je kracht staat, daarom gaan we samen kijken waar jij het beste past: NAH/ psychogeriatrie/ somatiek.

Nijenstede

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Bekijk voor een impressie van de locatie deze video.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn niveau 2;
 • Jij bent flexibel inzetbaar voor 3-12 uur per week;
 • Ben je student en volg je een relevante zorgopleiding? Dan ben je ook van harte welkom voor een (bij)baan.

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert;
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen Academie in Amersfoort-Vathorst.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Uitdagend zorgcentrum met als doelgroep oude mensen met dementie, ouderen met (een) lichamelijke beperking(en) en mensen met niet aangeboren hersenletsel met zo'n 180 bewoners;
 • Afwisselende job in een fijn en hecht team, waar je meteen wordt opgenomen als nieuwe collega;
 • Teamuitjes!!!;
 • Een locatie waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar men elkaar groet;
 • Jouw locatie is aan het moderniseren;
 • De kans om als flexmedewerker aan de slag te gaan.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Yvonne van den Brink via 06 13 88 38 57 of via yvonne.vandenbrink@beweging3.nl. (Werkdagen maandag, dinsdagochtend en vrijdag.) Of kom gezellig kennismaken tijdens onze meet and greet op donderdag 29 september van 14:30 uur tot 16:30 uur! We kijken naar je uit! Lukt het je niet om erbij te zijn maar heb je wel interesse! Neem dan even contact op.
€ 2.025,02 - € 2.638,8 per month