Skip to content

Helpende

NijkerkZorglocatie

Functieomschrijving

Ga jij als helpende zorg en welzijn aan de slag op een 'echte Nijkerkse locatie' waar gezelligheid is? Op onze locatie vind je zowel pg- als somatische afdelingen en heten wij jou van harte welkom!

Regio: Nijkerk
Uren: 16 - 20 
Functie: helpende 
Opleiding: helpende zorg en welzijn niveau 2
Salaris: conform cao VVT FWG 25

Wat ga je doen?

Als collega met het diploma helpende zorg en welzijn zorg je voor het aangename leven van de bewoners. Iedere dag is afwisselend en uitdagend! Elke bewoner heeft zijn eigen zorgvraag en zorg leef plan waar uiteenlopende handelingen uit voortvloeien. Jij richt je als helpende vooral op zorg en ondersteuning bij de ADL van onze bewoners en natuurlijk op het stuk welzijn. Wij vinden het belangrijk dat jij de bewoners goed leert kennen en dat je terecht komt in een fijne, collegiale werkomgeving. Afhankelijk van jouw wensen als helpende zorg en welzijn ga je aan de slag op een somatische of juist op een pg afdeling!

De Pol Nijkerk
De Pol
 heeft 36 plaatsen voor langdurige somatische zorg, 80 plaatsen voor langdurige psychogeriatrische zorg en 34 plaatsen voor revalidatie. In het eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop waarbij er 10-12 bewoners op een woning wonen. Het woonzorgcentrum biedt een plezierige woonomgeving en prettige sfeer. Respect, aandacht, openheid en vertrouwen zijn hier belangrijk in de omgang met elkaar. Er worden in De Pol regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor bewoners georganiseerd. Vrijwel alle bewoners hebben een eigen kamer/appartement. Met voldoende mogelijkheden om anderen te ontmoeten, maar ook om de rust te zoeken, alleen met naasten of familie en vrienden te zijn.

Collega aan het woord

Nico Hoogteyling werkt als verpleegkundige op de Pol. 'De sfeer op onze locatie is warm. Je komt te werken in een degelijk verpleeghuis waar we zorg verlenen volgens de laatste richtlijnen.' Lees hier zijn verhaal.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Student en volg je verzorgende IG, mbo of hbo verpleegkunde? Welkom voor een bijbaan!
 • Enthousiasme en gedrevenheid;
 • Jij hebt affiniteit met pg of somatiek en zet jouw talent hier graag voor in;
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;

Dit maakt jou werk uniek

 • Warme zorg met aandacht! Dit is hoe wij de zorg graag willen bieden aan onze bewoners. Jij ook?;
 • Als helpende kom je te werken op een echte Nijkerkse locatie waar gezelligheid heerst;
 • Je gaat aan de slag in een gezellig/ hecht team waar wij je van harte welkom heten;
 • Op onze locatie zorgen wij voor goede begeleiding en het inwerken van de collega's.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

In verband met de vakantie van Lieveke kan je in de periode van 8 mei tot en met 2 juni contact leggen met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.