Overslaan naar content

Flex verzorgende IG

Putten€ 2.324,49 - € 2.923,2Intramuraal

Functieomschrijving

Geef jij zorg met liefde en aandacht omdat onze bewoners dat verdienen? Ben jij die verzorgende IG die een contract zoekt in de flex voor 3 uur per week? Dan nodigen wij je van harte uit! Ben je een student verpleegkunde of hbo verpleegkunde dan nodigen we je ook van harte uit!

Regio: Putten
Uren: 3 uur flex
Functie: verzorgende IG of student zorgopleiding
Opleiding: verzorgende IG 
Salaris: conform cao VVT FWG 35

Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

Houd jij van natuur en het buiten leven? Bied jij graag zorg aansluitend op de behoefte van onze bewoners? Dan is deze baan als verzorgende IG in de flex wat voor jou! Jij biedt ADL zorg aan onze bewoners en begeleidt bij activiteiten op de dag. Daarnaast ondersteun je bij alle voorkomende werkzaamheden die jij als verzorgende IG mag uitvoeren. Op onze locatie zijn verschillende gemeenschappelijke woningen waar de bewoners uit kunnen kijken op de binnenplaats met dieren, planten en bloemen. Er zijn twee gezamenlijke huiskamers en een keuken waar de bewoners de dag door kunnen brengen en waarbij net als bij de dagbesteding allerlei activiteiten worden aangeboden. Als verzorgende IG kan jij hierbij ondersteunen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer waar hij / zij kan rusten en slapen.


Zorg Erf Putten

Zorgerf Buiten - Verblijf biedt kleinschalig wonen voor ouderen met dementie in een setting die vakantieachtig aandoet. Het Zorgerf bevindt zich in de bosrijke omgeving van het westelijke buitengebied van Putten. Vanuit de woning kijken onze bewoners uit op een gemeenschappelijke binnenplaats waar van alles te zien is. Een prachtige plek waar het voor iedereen fijn vertoeven is; voor de bezoeker, voor de (klein) kinderen maar ook voor het personeel is het een fijne plek om te werken. Op het Zorgerf vinden we het belangrijk dat onze bezoekers zich vrij voelen. Onder het motto 'niet moet, alles mag' krijgt men de gelegenheid om sociale contacten te leggen, te bewegen en zich nuttig en nodig te voelen. 


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Enthousiast en gedreven om ons team te komen versterken en je hebt affiniteit met het buiten leven; 
  • Flexibel inzetbaar voor dag- en avonddiensten (incidenteel een nacht);
  • Ben jij een student verpleegkunde of hbo verpleegkunde (derde- of vierdejaars) dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Dit bieden wij jou

  • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert;
  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
  • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;

Dit maakt jouw werk uniek

  • Aan de slag op ons buiten verblijf in de prachtige, bosrijke omgeving van Putten;
  • Een mooie kans om kennis te maken met onze locatie of bijbaan naast jouw studie; 
  • Aan de slag in een fijn en gezellig team waar jij van harte welkom bent!
  • Een veilige locatie waar vooral vrijheid en ruimte is.

Interesse?


Reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Heb je vragen? Neem gerust contact op met Thérèse Hofmeijer-Boon via 06 – 22 84 27 16 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

€ 2.324,49 - € 2.923,2

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: