Skip to content

Helpende, VIG of verpleegkundige nacht

Amersfoort€ 2.266,72 - € 3.575,63 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Werk jij graag nachten? Als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige ben je van harte welkom om ons team te versterken!

Regio: Amersfoort
Uren: 22 uur 
Functie: Helpende zorg en welzijn, VIG of verpleegkundige
Salaris: conform cao VVT FWG 25, 35 of 45

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Werken  als helpende/ verzorgende IG / verpleegkundige in de nachtdienst (en dag- of avonddienst naar keuze) is precies waar jij naar zoekt,  Afhankelijk van jouw deskundigheid als helpende / verzorgende IG / verpleegkundige voer jij de taken uit die bij jouw functie horen. Juist in de nacht is er soms wat extra tijd om wat extra's voor onze bewoners te hebben en jij vindt het prettig dat dit kan en dat die aandacht gegeven kan worden. Jij werkt overkoepelend op onze pg afdelingen en bent verantwoordelijk voor 30 -33 bewoners (conform de richtlijnen). Uiteraard is het mogelijk om elkaar te helpen waar nodig ook vinden wij het belangrijk dat de collega's in de nacht actief meedenken over hoe het op de dag gaat. Dit is ook de reden dat wij het belangrijk vinden dat jij als verzorgende IG / verpleegkundige ook zo nu en dan wordt ingeroosterd voor een dag (en avond) dienst, om aansluiting te houden bij het team en de zorgvraag ook op een ander moment te ervaren. Jij bent een volwaardig lid van ons team en vindt het leuk om mee te denken over het reilen en zeilen op de afdeling.

Verpleeghuis de Lichtenberg Amersfoort

Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Enthousiasme en gedrevenheid; 
 • Jij bent op je plek als je in de nacht werkt; 
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • De mogelijkheid om 70 / 80% van jouw beschikbare uren in de nachtdienst te werken (maximaal 22 uur);
 • Jij vindt het fijn om verantwoordelijkheid te hebben in een dienst;
 • De locatie is goed te bereiken met het OV: de bus stopt voor de deur.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of solliciteer direct via de knop solliciteren. Een cv is voldoende.

€ 2.266,72 - € 3.575,63 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.