Overslaan naar content

Helpende

  • Nijkerk
Intramuraal

Functieomschrijving

Wil jij als helpende in een positief team werken met ruimte en aandacht voor het welzijn van de bewoners? Zoek je een parttime baan in een team dat echt voor elkaar klaar staat? Dan is dit jouw kans!

Wat bieden we jou


Standplaats: Nijkerk
Uren: 16 - 20 uur
Opleiding: mbo niveau 2

Functie: helpende

Contract: jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd
Salaris: goede arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, inschaling in FWG 25 (€ 2.285,77 - € 2.928,86).


Wat ga je doen

Samen met jouw collega's zorg je voor de bewoners. Je doet dit door de bewoners te ondersteunen bij alle ADL activiteiten gedurende de dag. Daarnaast begeleidt je bewoners in het aanbrengen van structuur en ritme. Iedere dag is afwisselend doordat elke bewoner zijn eigen zorgvraag heeft waar verschillende handelingen uit voort komen. Met jouw enthousiasme en creativiteit zorg je ervoor dat de bewoners prettig wonen.


Er is ook veel aandacht voor welzijn, dit doen we in samenwerking met het team Welzijn. Zoals wij zeggen: “Zorg is welzijn en welzijn is zorg.”


Open en uitnodigend! Dat kenmerkt ons woonzorgcentrum. Iedereen is welkom bij ons en binnen de PG groep werken wij ook letterlijk met de deuren open. Ook geven wij je een goed inwerktraject met een buddy bij wie je met al je vragen terecht kunt.

Ons woonzorgcentrum is de oudste locatie van Beweging 3.0 en een begrip in de omgeving. Op onze huidige locatie wordt een gloednieuw woonzorgcentrum gebouwd (start 2026).

Vereisten

Dit neem je mee  

  • Een mbo-2 diploma helpende. 
  • Werkervaring is niet vereist, je bent ook welkom als starter of herintreder. 
  • Je werkt met je hart én hoofd. 
  • Je schakelt makkelijk tussen werkzaamheden en je hebt een collegiale instelling. 

Interesse? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton, een CV is voldoende! Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Roos Ham, adviseur recruitment en doorstroom, via 06 57 28 50 87. 

Wij doen bij indiensttreding een referentiecheck en vragen je om een VOG verklaring. 

of