Overslaan naar content

Helpende plus MGR. Blom

AmersfoortIntramuraal

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdagende baan in een prachtig gerenoveerd klooster? Lees dan vooral verder!

Regio: Amersfoort
Uren: 20 – 24 uur
Functie: helpende plus
Opleiding: mbo helpende plus
Salaris: conform cao VVT FWG 30

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's zorg je voor onze bewoners. Je doet dit door bewoners te helpen bij het opstaan, wassen en aankleden en helpen bij het eten. Andere bewoners vragen begeleiding in het aanbrengen van structuur en ritme. Iedere dag is afwisselend en uitdagend dat komt omdat elke bewoner zijn eigen zorgvraag heeft waar verschillende handelingen uit voort komen. 


Wij zijn op zoek naar meerdere collega's voor verschillende afdelingen! Werk je graag met de PG doelgroep dan zijn wij op zoek naar jouw! Dan past de afdeling Bisschopweg goed bij jou. Onze bewoners kunnen zich vrij bewegen binnen de afdeling en je komt dan ook te werken in een bevlogen en gezellig team. We vinden het belangrijk dat jij als helpende doet waar jij goed in bent en waar jij in je kracht staat, daarom gaan we samen kijken waar jij het beste past. Als je meer informatie wil over de afdelingen dan kan je altijd contact opnemen (appen/bellen), wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden!  


Er bestaat een grote kans dat je studenten tegenkomt als je bij ons aan de slag gaat; boven de locatie wonen namelijk studenten! De studenten doen regelmatig leuke activiteiten met onze bewoners. Hier halen de bewoners maar ook de studenten veel plezier uit.


Yvonne van der Lingen werkt als verzorgende IG bij Beweging 3.0. Lees hier haar verhaal.


Monseigneur Blom

Mgr. Blom is gelegen in een oud klooster op een prachtig parkachtig terrein, aan de rand van het bos. Na de renovatie in maart 2022 ontstaat een eigentijdse zorglocatie voor 60 bewoners. Wij bieden afwisselend werk; van cliënten met een lichte zorgindicatie tot een complexe zorgvraag (somatiek en PG). Mgr. Blom heeft een katholieke identiteit. Iedereen mag zich hier thuis voelen. Wel wordt verwacht dat iedereen respectvol omgaat met de levensbeschouwing en leefwijze van de religieuze bewoners. Onze droom voor onze bewoners? Dat iedereen zichzelf kan zijn en we genieten van elke dag. Aangenaam wonen, lekker eten, een prettige invulling van de dag met professionele ondersteuning daar waar nodig. Dat is wonen bij Mgr. Blom!


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma helpende plus.
 • Je hebt affiniteit met de PG doelgroep.
 • Je bent 20-24 uur per week beschikbaar.
 • Ben je student en volg je een relevante zorgopleiding? Dan ben je ook van harte welkom, wij kijken graag mee naar de mogelijkheden!

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Salaris conform cao VVT FWG 30.
 • Onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen Academie in Amersfoort- Vathorst.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Moderne locatie tegenover het dierenpark in Amersfoort.
 • Collega's die hetzelfde doel voor ogen hebben voor de bewoners: een leuke dag bezorgen, de kwaliteit hoog houden en meegaan in de beleving van de bewoners.
 • De kans om te werken op een mooie locatie die pas geleden is gerenoveerd.
 • Een levendige, warme en open sfeer.
 • Een tuin met mogelijkheden om te wandelen en te genieten van de zon.
 • Een uitdagende doelgroep.

Benieuwd naar de locatie en onze collega's?
Bekijk onderstaande video!


Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: