Skip to content

Helpende Plus Nijenstede PG

Amersfoort€ 2.085,77 - € 2.798,67 per maandZorglocatie

Functieomschrijving


Wij vinden het belangrijk dat bewoners het leven zo veel als mogelijk kunnen behouden zoals ze dat thuis gewend waren. We willen hierbij zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden én stimuleren.
Past deze zorg leveren helemaal bij jou? Kan jij op een creatieve manier een bijdrage leveren aan de zorg en het welzijn voor bewoners? Dan ben jij de “Helpende plus” die wij zoeken voor de ouderenafdeling de Woongaard!Regio: Amersfoort

Uren: 3-32 uur ( 8-uurs diensten)

Functie: helpende plus
Opleiding: helpende plus
Salaris: conform cao VVT schaal 30

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen

Op onze ouderenzorgafdeling de Woongaard zijn we op zoek naar een creatieve en energieke “helpende plus” die het leuk vindt om bewoners met dementie het leven te laten leven zoals “zij” dat willen en zo veel als mogelijk gewend waren in de thuissituatie. We gaan ons meer focussen op welzijn dan op zorg.

Wij vinden het belangrijk dat jij als “helpende plus” de zelfredzaamheid van bewoners stimuleert en dat je werkt vanuit de principes van persoonsgerichte zorg. Hierbij kijk je naar iemands leven, wensen, voorkeuren én vooral mogelijkheden. Door creatieve oplossingen te vinden voor vragen van bewoners en hun naasten kan jij van betekenis zijn.

Je werk bestaat uit:

 • Bewoners op maat ondersteunen en begeleiden bij ADL zorg zoals wassen en aankleden;
 • Het observeren, signaleren en vastleggen van veranderingen bij de bewoner in gedrag of vitale functies;
 • Meten van vitale functies en vastleggen daarvan;
 • Controleren, delen en registreren van medicatie;
 • Samen met je collega’s creatief meedenken om de zelfredzaamheid van bewoners te stimuleren, zowel voor de bewoner als individu als in groepsverband op de afdeling;
 • Ervoor zorgen dat de bewoners een aangename en zinvolle dag invulling beleven.

Nijenstede

Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Bekijk voor een impressie van de locatie deze video:


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee!

 • Diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2 aangevuld met certificaat Helpende Plus (MBO)
 • Een goeie dosis positieve energie
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent creatief en denkt oplossingsgericht


Dit bieden wij jou

 • Salaris conform CAO FWG 30 
 • Een baan waarbij je out-of-the-box mag denken;
 • Een baan waarbij je samenwerkt met collega’s maar vooral ook de naasten betrekt bij het leven op de Woongaard;
 • Je krijgt een buddy die je wegwijs maakt op de locatie;
 • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 


Dit maakt jouw werk uniek

 • Je draagt bij aan de grote verandering waar we in het zorglandschap voor staan;
 • Je werkt in het gezellige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover park Randenbroek in Amersfoort.


Interesse?

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer! Alleen een cv is voldoende!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Evelien Verdult op 06-13690378 of via Evelien.Verdult@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.


€ 2.085,77 - € 2.798,67 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.