Skip to content

Helpende / SPW

Amersfoort€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Op onze locatie vind je verschillende doelgroepen om je als helpende of collega met een diploma richting SPW voor in te zetten. Bezorg jij onze bewoners op somatiek, pg of Korsakov een mooie dag? Welkom! Wil je meer weten of wil je je verder scholen dan denken we ook graag met je mee.

Regio: Amersfoort
Uren:  12 - 24 uur
Opleiding: helpende zorg en welzijn, SPW / persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
Salaris: conform cao VVT FWG (afhankelijk van opleiding en ervaring)

Wat ga je doen?

Als het werken als helpende in de ouderenzorg bij jou past dan is dit een leuke functie voor jou! Je draagt zorg voor het aangename leven van onze bewoners. Je vindt het leuk om een band met de bewoners op te bouwen. Iedere dag is afwisselend en uitdagend. Jij richt je als helpende of collega met een diploma richting SPW vooral op de zorg en ondersteuning bij de ADL van onze bewoners. Wij zijn op zoek naar een helpende /SPW'er die met veel liefde en passie onze bewoners elke dag weer in het zonnetje zet en een glimlach op hun gezicht tovert. Ben jij die fijne collega waar wij naar op zoek zijn?

Meer weten over het werken op de Lichtenberg? Collega Yvonne werkt ook op onze locatie. Lees hier haar verhaal!


Verpleeghuis de Lichtenberg Amersfoort

Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij hebt hart voor de ouderenzorg; 
 • Jij bent sociaal, positief ingesteld en hebt een rustige basishouding;
 • Je beschikt over tact, geduld en inlevingsvermogen;
 • Ben je student en volg je een zorgopleiding zoals helpende, verzorgende IG of verpleegkunde niveau 4 of hbo verpleegkunde? Dan ben je ook van harte welkom!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Jij vindt het leuk om een band met onze bewoners op te bouwen;
 • In ons team werken wij met servicemedewerkers, verzorgende IG en verpleegkundigen;
 • Onze locatie is goed met het ov te bereiken en de bus stopt voor de deur.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

In verband met de vakantie van Lieveke kan je in de periode van 8 mei tot en met 2 juni contact leggen met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl

€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.