Skip to content

Helpende (plus)

Amersfoort€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Op onze locatie vind je verschillende doelgroepen om je als helpende zorg en welzijn voor in te zetten. Bezorg jij onze bewoners op pg,  somatiek of de Korsakovgroep een mooie dag? Ook hebben wij een leerafdeling waar je van harte welkom bent! Wil je meer weten of je verder scholen dan denken we graag mee.

Regio: Amersfoort
Uren:  in overleg bespreekbaar afhankelijk van jouw beschikbaarheid (flex- 28 uur) met diensten tussen de 6- 8 uur! 
Opleiding: helpende zorg en welzijn
Salaris: conform cao VVT FWG 25

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Als het werken als helpende in de ouderenzorg bij jou past dan is dit een leuke functie voor jou! Je draagt zorg voor het aangename leven van onze bewoners. Je vindt het leuk om een band met de bewoners op te bouwen. Iedere dag is afwisselend en uitdagend. Jij richt je als helpende vooral op de zorg en ondersteuning bij de ADL van onze bewoners. Wij zijn op zoek naar een helpende die met veel liefde en passie onze bewoners elke dag weer in het zonnetje zet en een glimlach op hun gezicht tovert. Ben jij die fijne collega waar wij naar op zoek zijn?

Heb je geen zorgopleiding maar wil je wel de mogelijkheden onderzoeken, bijvoorbeeld door te starten als gastvrouw en wil je een training volgen? Ook dan denken we graag mee.

Meer weten over het werken op de Lichtenberg? Collega Yvonne werkt ook op onze locatie. Lees hier haar verhaal!


Verpleeghuis de Lichtenberg Amersfoort

Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij hebt hart voor de ouderenzorg; 
 • Jij bent sociaal, positief ingesteld en hebt een rustige basishouding;
 • Je beschikt over tact, geduld en inlevingsvermogen;
 • Ben je student en volg je een zorgopleiding zoals helpende, verzorgende IG of verpleegkunde niveau 4 of hbo verpleegkunde? Dan ben je ook van harte welkom!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Jij vindt het leuk om een band met onze bewoners op te bouwen;
 • Diensttijden tussen de 6 - 8 uur; 
 • Wij denken graag mee over jouw ontwikkeling!
 • Onze locatie is goed met het ov te bereiken en de bus stopt voor de deur.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.