Skip to content

Helpende zorg en welzijn Soest

Soest€ 2.077,4 - € 2.638,8 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Onze prachtige locatie Mariënburg in Soest is inmiddels meer dan een jaar geopend! Tijd om door te ontwikkelen en wij zoeken nog collega's met het diploma helpende zorg en welzijn. 

Regio: Soest
Uren: 8 - 28 uur
Functie: Helpende zorg en welzijn niveau 2
Opleiding: Helpende zorg en welzijn niveau 2
Salaris: conform cao VVT FWG 25

Wat ga je doen?

Op onze locatie vinden wij samenwerking erg belangrijk. Samen met jouw team (en soms ook de collega's van de andere woongroep) zorg jij als helpende voor de beste zorg van onze bewoners. In ons huis vind je pg of somatische doelgroepen en zorgen wij voor persoonsgerichte zorg. Onze nieuwste Arbo technische hulpmiddelen en moderne voorzieningen helpen jou om samen met het team de beste zorg aan de bewoners te geven. Ook ben jij goed in de interactie met familie en vrijwilligers. Wil jij je verder ontwikkelen als helpende zorg en welzijn? Wij denken graag met je mee.
Als helpende werk je bij ons van 07.00 - 15.30, 07.00 - 13.00, 17.30 - 21.30 of 15.30 - 23.00. In principe werk je geen nachten.

Mariënburg Soest
In verpleeghuis Mariënburg bieden we een warm thuis voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. Dan gaat het om mensen met zwaar lichamelijke zorgvragen en om mensen met dementie. In het woonzorgcentrum zijn 75 mooie en lichte appartementen. Deze appartementen zijn verdeeld over zeven woongroepen die elk gebruik maken van een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken en een groot balkon . Op de begane grond is een tuin met afscheiding, waar alle bewoners toegang toe hebben. Het dagelijks leven vindt veelal in de gezamenlijke woonkamer plaats met een vast ritme en diverse activiteiten. Er wordt gezamenlijk gegeten en waar mogelijk doen we, samen met de bewoners, het huishouden. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Diploma helpende zorg en welzijn.
 • Student en volg je verzorgende IG, mbo of hbo verpleegkunde? Welkom voor een bijbaan!
 • Enthousiasme en gedrevenheid om ons team te komen versterken.
 • Positiviteit en collegialiteit!
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloop moment is zo geregeld!

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.

Dit maakt jou werk uniek

 • Werken als helpende op een locatie waar wij willen door ontwikkelen; 
 • Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste begeleiding en aandacht krijgt die nodig is om optimaal te kunnen functioneren;
 • Naast hard werken is er ook op onze locatie tijd voor ontspanning en doen wij af en toe leuke dingen met elkaar;
 • Je gaat aan de slag op een locatie waar wij investeren in teamwork!

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

Benieuwd hoe Carolien het werken op onze locatie Mariënburg bevalt? 
Bekijk onderstaande video

Carolien, verpleegkundige bij Beweging 3.0

€ 2.077,4 - € 2.638,8 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.