Skip to content

HR adviseur

AmersfoortStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Jij bent dé HR-adviseur met een integrale blik en hebt de nodige vlieguren gemaakt!

Regio: Amersfoort
Uren: 32 - 36 uur
Functie: HR-adviseur
Opleiding: hbo/ wo
Salaris: conform cao VVT FWG 60

Wat ga je doen

In je rol als HR-adviseur ondersteun je de manager HRMD in de ontwikkeling en uitvoering van het HRMD-beleid. Je doet dit zelfstandig en professioneel op de inhoud en met oog voor de samenwerkingsrelatie. Je draait je hand niet om voor moeilijke casuïstiek die je wordt voorgelegd door de lijnmanager of andere collegae. Je bent daarin analytisch en tegelijkertijd zoek je naar praktische oplossingen binnen het bestaande beleidskader. Eerst denken, dan doen. Daarnaast ben je in staat om in gesprekken te spiegelen, feedback te geven en de juiste vragen te stellen.

In dit hele proces schakel je goed met jouw naaste collega’s en ben je op de hoogte van wat er speelt in de organisatie. Met je HR-collega’s stem je regelmatig af, daarnaast werk je samen met HR-specialisten als een casemanager, een recruiter, en/of een opleidingsspecialist. Zo maak je onderdeel uit van een boeiende en professionele afdeling.

Van ons team wordt een wezenlijke bijdrage gevraagd met de inzet van enkele expertiseteams zoals Verzuim & Vitaliteit, Recruitment, HR Service en de Academie van Beweging 3.0. Een drietal HR-adviseurs houdt zich bezig met specifieke (HR) projecten en bieden advies en ondersteuning aan de leidinggevenden en medewerkers.

Vereisten

Dit neem je mee!

  • Relevante afgeronde hbo-opleiding;
  • Beschikbaar voor 32 – 36 uur per week;
  • Kennis en ervaring van de zorgsector;
  • Senior gesprekspartner met juiste balans op inhoud, resultaat en relatie.

Dit bieden wij jou

  • Wij zorgen voor een snelle start, een warm welkom in ons team en een adequate inwerkperiode;
  • Je loopt mee in ons adviseurs ontwikkeltraject (start in september);
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8.33%.

Dit maakt jou werk uniek

  • Een uitdagende en professionele werkomgeving voor een gedreven en zelfstandig werkende HR adviseur die (zich) graag verder ontwikkelt;
  • Professioneel en collegiaal team.


Heb je vragen?

Neem dan contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon: 06-22 84 27 16. Dit kan telefonisch door te bellen, sms'en of via WhatsApp of door te mailen naar therese.hofmeijer@beweging3.nl. (Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.)

of