Skip to content

Kwaliteitsmedewerker

AmersfoortStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Jij bent specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Jij bent een kei in het opsporen van verbetermogelijkheden in jouw vak.

Regio: Amersfoort

Uren: 32- 36 uur

Functie: Kwaliteitsmedewerker
Opleiding: hbo/ wo
Salaris: conform cao VVT FWG 55

Wat ga je doen:

Kwaliteit en veiligheid staat bovenaan het lijstje van onze organisatie. Als kwaliteitsmedewerker weet je als geen ander hoe jij deze moet waarborgen en verbeteren. Jij bent de expert op het gebied van kwaliteit en veiligheid en ondersteunt de kwaliteitsteams op onze intramurale locaties. Met deze teams bespreek en signaleer je verbetermogelijkheden, zet deze in en monitort deze. Door het verzamelen en analyseren van gegevens zorg jij als kwaliteitsmedewerker samen met jouw collega's van het team Beleid en Kwaliteit voor de periodieke kwaliteitsverantwoording.


Als specialist kwaliteit en veiligheid heb jij als aandachtsgebied infectiepreventie en ben je actief lid van de infectiepreventiecommissie. Samen met andere leden geef jij invulling aan het auditprogramma, vernieuwt de protocollen en beantwoord vragen van locaties over maatregelen rondom infectiepreventie. Om jouw functie als kwaliteitsmedewerker compleet te maken ben je actief lid van de zorginhoudelijke expertgroepen. Deze groepen zorgen voor een actueel beleid, werkafspraken en scholingsplan op een zorginhoudelijk onderwerp. Jij ondersteunt, faciliteert en bewaakt het proces van de expertgroep.

Begint het nu te kriebelen en wil jij als kwaliteitsmedewerker onderdeel uitmaken van dit prachtige team met een zeer veelzijdige functie in de organisatie? Schroom niet om te solliciteren!

Beleid & Kwaliteit:

Je zal deel uitmaken van het leuke team Beleid en kwaliteit, bestaand uit 3 adviseurs en 4 specialisten. Je zal jouw functie uitoefenen op ons servicekantoor in Amersfoort, op de locaties en er zijn mogelijkheden om hybride te werken.

Vereisten

Dit neem je mee!

  • Een afgeronde hbo- of wo- opleiding en werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Werkervaring als verpleegkundige is een pré, affiniteit met zorg een vereiste;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden met het oog op gespreksvoering en het opstellen van rapportages en adviezen;
  • Je bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit bieden wij jou

  • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer;
  • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Jij hebt passie en enthousiasme voor de ouderenzorg en wilt je hier graag voor inzetten!;
  • Mogelijkheden om op verschillende locaties én thuis te werken.

Interesse?
Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.

Van 27 juli 2022 tot en met 21 augustus 2022 heb ik vakantie. Tijdens mijn vakantie kun je contact opnemen met mijn collega Lieveke Meiling, tel: 06-42532045 of per mail: lieveke.meiling@beweging3.nl (Werkdagen ma. t/m do.)

Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe voor 12 augustus 2022 via onderstaande sollicitatiebutton. Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Bij gebleken geschiktheid hebben interne sollicitanten voorrang.

of