Skip to content

Lid cliëntenraad Mariënburg Soest

SoestStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Per direct zijn wij op zoek naar enthousiaste en actieve Leden voor de cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle cliënten van Verpleeghuis Mariënburg van Beweging 3.0.  Als lid van de cliëntenraad krijg je de kans om mee te praten en mee te beslissen over onderwerpen die de cliënten aangaan. Elke maand komt de cliëntenraad op een maandag bijeen, voor intern beraad en overleg met het management/bestuur van de Mariënburg.

Vereisten

Om lid te worden van de cliëntenraad hoef je geen specifieke opleiding te hebben. Wij zoeken proactieve gemotiveerde kandidaten met een brede belangstelling voor ontwikkelingen die zich binnen de zorgsector voordoen. Verder zoeken wij geschikte kandidaten die:

· Gemotiveerd zijn om de belangen van de cliënten te behartigen;

· Communicatief vaardig zijn;

· In staat zijn om beleidsstukken te lezen;

· Goed kunnen samenwerken en daarbij een kritisch positieve houding kunnen laten zien;

· Bereid zijn om ongeveer 2 dagen per maand te besteden aan de cliëntenraad (vergaderingen, stukken lezen, bijwonen van in en externe bijeenkomsten etc.)


Interesse of zijn er vagen over deze vacature?

Dan kunt u contact opnemen met: clientenraad.marienburg@beweging3.nl

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.