Skip to content

Manager zorg en opleiden

Amersfoort€ 3.399 - € 5.045 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Jij bent een koersvaste manager die geen uitdaging uit de weg gaat met passie voor zorg en onderwijs.

Regio:  Amersfoort 
Uren:  32 - 36 uur 
Functie: Manager zorg en opleiden
Opleiding:  hbo / wo
Salaris:  marktconform cao VVT FWG 60

Wat ga je doen

Op onze academie ligt een mooie kans voor een ervaren manager zorg en opleiden die weet waar kansen liggen, die deze ook op de juiste manier weet te benutten binnen onze organisatie. Iemand die weet waar de uitdagingen liggen op het gebied van opleiden in de zorg en passie heeft voor zowel onderwijs als zorg. Jouw team bestaat uit een groep gemotiveerde adviseurs die een gedreven manager nodig hebben. Iemand net zo gedreven als zij. Jij kunt hen als manager zorg en opleiden faciliteren en coördineren in het samenspel met de lijnorganisatie. Jij verstaat als geen ander de kunst van professionele speelruimte geven aan je team. Jij bent de stuwende kracht achter het team academie en weet hen op de juiste manier in de organisatie te positioneren.

Op onze academie is het belangrijk dat we een manager zorg en opleiden krijgen die koersvast is op afspraken en kaders. Daarnaast is het belangrijk dat een manager ook flexibel kijkt naar de praktische uitvoering. De uitvoering weet jij bedrijfsmatig uit te voeren met jouw team. Doordat jij een stevige gesprekspartner bent met de juiste knowhow, weet eenieder in de organisatie je te vinden. Niet alleen in de organisatie heb jij je netwerk staan als een huis, ook daarbuiten bouw je aan een goede samenwerking met partners in de branche. Op het gebied van opleiden loop jij voorop in het maken van keuzes op het gebied van verbeterpunten, jij signaleert ze en voert ze door. En wellicht ten overvloede: Opleiden en scholingsprogramma's zijn gesneden koek voor je. Zin in deze uitdaging? Wij staan te trappelen om met je samen te werken!


HRMD

De academie is een onderdeel van de afdeling HRMD samen met de teams van Vitaliteit & Verzuim, HR-service, Recruitment en HR-adviseurs.

Jij bent als teammanager academie (circa 9 collega’s) verantwoordelijk voor het thema Opleiden & Scholen binnen onze organisatie. Dit doe je samen met je professionele team en in samenspel met je collega’s leidinggevenden. Je bent inspirerend op de inhoud, motiverend naar je team en stuurt op een goede bedrijfsvoering waardoor we samen onze ambities waarmaken.

Vereisten

Dit neem je mee! 

 • Relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Beschikbaar voor 32 – 36 uur per week;
 • Kennis van en ervaring met de zorgsector is een pre;
 • Kennis en ervaring met de bedrijfsvoering van een team/afdeling;
 • Kwaliteiten als gesprekspartner en (intern) netwerker.

Dit bieden wij jou 

 • Een organisatie met ambitie waarin je van betekenis kunt zijn;
 • Een professionele werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden;
 • Daarnaast bieden wij je een goede pensioenregeling, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek 

 • Een zelfstandige functie waaraan je kleur en invulling kunt geven met jouw team;
 • Je werkt met professionele collega leidinggevenden samen, zowel in de lijn als binnen HRMD;
 • De academie geeft met professionele adviseurs en vanuit een goed geoutilleerde werkomgeving vorm aan het optimaal ondersteunen van het opleiden en scholen van onze zorgprofessionals.

Interesse? 

Herken jij je in het gevraagde profiel en wil je werken bij de grootste VVT-zorgorganisatie in de regio Amersfoort? Aarzel niet en stuur jouw cv en motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

Vragen? Neem dan contact op met Thérèse Hofmeijer – Boon, Corporate Recruiter: 06-22 84 27 16. Dit kan telefonisch door te bellen, sms'en of via WhatsApp of door te mailen naar therese.hofmeijer@beweging3.nl. (Werkdagen: ma, di, vr)

€ 3.399 - € 5.045 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.