Skip to content

Marketing- en communicatieadviseur

Regio Amersfoort€ 3.084 - € 4.426 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Ligt jouw hart in de zorg en vind jij het leuk om op meerdere borden te schaken?

Regio: Amersfoort 

Uren: 32 uur 

Functie: Marketing- en communicatieadviseur
Opleiding: hbo

Salaris: conform cao VVT FWG 55

Wat ga je doen

Heerlijk, om na het weekend uitgerust op kantoor komen en er weer volle bak ertegenaan te kunnen gaan als adviseur marketingcommunicatie. Het belooft weer een enerverende week te worden. Die hectiek maakt eigenlijk dat je alleen maar beter presteert! Je weet immers waar je over praat. 


Er liggen mooie projecten op de plank voor jou als adviseur marketingcommunicatie en je gaat met verschillende collega's in gesprek over het verbeteren van de marketingcommunicatie binnen de organisatie. Jij bent hier de aangewezen persoon voor, je bent namelijk een kei in het bedenken, ontwikkelen en realiseren van (online-) marketingcommunicatieplannen en weet welke middelen er ingezet moeten worden. Als teamspeler en sparringpartner weet jij als adviseur marketingcommunicatie jouw collega's te adviseren over jouw vak en weet jij ze mee te nemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie. Dit weet jij op verschillende niveaus naadloos over te brengen. Je schittert doordat jij precies weet waar je mensen kan raken en kan verbinden.


Marketing en communicatie is waarvoor je in de wieg gelegd bent en je weet precies welke tool je waarvoor moet en kan gebruiken. Je bent een kei in social media, weet daarnaast ook nog eens op de juiste manier onze organisatie online te profileren. Ervaring heb jij genoeg, zowel online als offline.

Ben jij die adviseur marketingcommunicatie die wij zoeken voor Beweging 3.0? Wij dagen je uit om eens buiten de spreekwoordelijke lijntjes te kleuren en een cv met motivatie te sturen die ons meteen laat zien dat jij degene bent met die creatieve schrijfstijl.


Je leest het goed, een veelzijdige functie, waarbij het belangrijk is dat jij een stevige rugtas meeneemt. Ga jij deze uitdaging aan? We zien ernaar uit om kennis met elkaar te maken!


Marketing & Communicatie
Je mag er zeker van zijn dat je in een warm bad terecht komt. Dit team zorgt er dag in, dag uit voor dat de gehele organisatie als een huis staat wat betreft uitingen in de media en overige communicatie. We werken zowel vanuit kantoor als vanuit huis. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we een hechte band hebben samen. Daarom gaan we 2 keer per jaar lekker uit eten en doen we af en toe een borrel. Zo weten we elkaar naadloos te vinden en zijn we altijd goed op elkaar ingespeeld. Je zal samenwerken met jouw team, maar ook met veel collega's van andere afdelingen.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Je hebt minimaal een hbo-studie afgerond, in de richting van marketing of communicatie, bij voorkeur met een specialisatie in de richting van online marketing.
  • Minimaal een aantal jaar werkervaring op het gebied van (online)marketingcommunicatie.
  • Je hebt uitstekende communicatieve, redactionele- en adviesvaardigheden.

Dit bieden wij jou

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • 32 uur per week. Werkdagen zijn in overleg, maar sowieso op maandag en dinsdag.
  • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

  • We werken in een hecht, kleinschalig team. Dit vraagt van jou ook een hoge mate van zelfstandigheid en samenwerken.

Interesse?
Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.


Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

€ 3.084 - € 4.426 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.