Skip to content

Open sollicitatie

AmersfoortOpen sollicitatie

Functieomschrijving

Open sollicitatie

Denk jij een waardevolle toevoeging te zijn voor Beweging 3.0, maar is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar?
Stuur gerust een open sollicitatie in door jouw cv + korte motivatiebrief bij te voegen. Wij bewaren jouw gegevens in portefeuille en beantwoorden jouw bericht. Zo kunnen we in de toekomst bekijken of er passende opties zijn.


In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Contact

Thérèse Hofmeijer - Boon via 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag

Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via  Ezra.Bogers@beweging3.nl. Werkdagen maandag t/m donderdag

Lieveke Meiling via 06-42532045 of per mail: Lieveke.Meiling@beweging3.nl Werkdagen maandag t/m donderdag


* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.