Overslaan naar content

Persoonlijk begeleider

  • Amersfoort/ Leusden
Intramuraal

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een mooie rol waarin jij het verschil maakt voor de bewoners?

Wat bieden wij jou?

Regio: Leusden

Uren: 8 - 16 uur
Functie: persoonlijk begeleider meerzorg
Opleiding: mbo
Salaris: conform cao VVT FWG 35 tot maximaal €3.256,53


Wat ga je doen?

Jij biedt één-op-één begeleiding aan onze bewoners waarbij complex gedrag een rol speelt. Deze begeleiding kan geboden worden aan zowel onze jonge bewoners  met dementie als aan onze oudere bewoners. Als persoonlijke begeleider bied je structuur in de vorm van een passend dagprogramma. Je weet de behoeften van onze bewoners te herkennen en kan daarop heel natuurlijk in spelen. Daarnaast weet je jouw grenzen aan te geven en kan je begrenzen en sturen waar dit nodig is. Aangezien de zorgvraag van de bewoners waar één-op-één begeleiding geboden wordt kan wijzigen, en diensttijden waar nodig structurele aanpassing kunnen vereisen is flexibiliteit van belang.

Team meerzorg bestaat uit een combinatie van vaste medewerkers en flex medewerkers die actief zijn in de rol van persoonlijk begeleider. Het team stemt veel met elkaar af, zodat jullie als  team maximaal in kunnen spelen op het welzijn van onze bewoners die meerzorg begeleiding nodig hebben. Hierbij is het van belang dat je zowel individueel kan werken, maar ook goed kunt samenwerken. Niet alleen met de andere meerzorg collega's, maar ook met de collega's uit de zorg, met familie en met andere disciplines.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo opleiding SPW / Social Work / of persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je hebt affiniteit met de zorg en bij voorkeur met dementie.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Een uitdagende baan in de zorg waarbij je echt iets bijdraagt.
  • Er zijn 7 woongroepen voor mensen met dementie op jonge leeftijd en met dementie en 9 voor oude mensen met dementie.
  • Werken in een gezellig en hecht team.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lisette ter Velde via 06 5779 3736 of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende! Werkdagen: maandag t/m donderdag.

Goed om te weten! Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure zullen wij jouw referenties checken.

of