Skip to content

Planner

AmersfoortZorglocatie

Functieomschrijving

Als planner ga jij geen uitdaging uit de weg. Jij hebt een cruciale en veelzijdige rol in dit prachtige verzorgingshuis!

Regio: Amersfoort

Uren: 20 – 24 uur

Functie: planner

Opleiding: mbo

Salaris: conform cao VVT FWG 40

Wat ga je doen

In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe planner. In de rol van planner ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale, efficiënte, kostenbewuste én volledige planning! Op basis van bezetting- en roosterafspraken met leidinggevenden, afstemming met teams en medewerkers zorg jij voor een passend dienstrooster voor diverse afdelingen. Hierbij houd je rekening met de geldende richtlijnen, procedures en wet- en regelgeving. Je houdt ervan de puzzel op te lossen en bent in staat capaciteitsproblemen op korte én lange termijn te signaleren en oplossingen aan te dragen.

Als planner heb je een cruciale en veelzijdige rol. Naast het realiseren van de planning, informeer je leidinggevenden en ben je in staat vragen van diverse betrokkenen te beantwoorden. Je onderhoudt contacten met in- en externe personen en/of organisaties. Daarnaast verzorg je de administratie die hierbij komt kijken, je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden op je te nemen. Kortom: als planner heb je een uitdagende en diverse functie en ben je van groot belang voor de locatie.

De Lichtenberg


Je werkt in het prachtig ingerichte en ruime verpleeghuis De Lichtenberg in Amersfoort. Gelegen in een bosrijke omgeving met gezelligheid van dieren op het terrein. 

Vereisten

Dit neem je mee

 • Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau;

 • Je bent beschikbaar voor 20-24 uur per week (waarbij het wenselijk is dat je vrijdag beschikbaar bent);

 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de functie van planner;

 • In deze dynamische en verantwoordelijke rol ben je in staat overzicht te bewaken en proactief te handelen.

 • Ervaring met ONS roosteren een pre.

Dit bieden wij jou

 • Werken op een dynamische locatie waar je met 2 collega planners intensief samenwerkt om de planning van zorgmedewerkers op onze locatie te realiseren;

 • Ruimte om je verder te ontwikkelen in deze functie;

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;

 • Een contract voor bepaalde tijd (met de optie voor onbepaalde tijd na dit contract);

 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Je gaat werken op een locatie met een dynamische sfeer;

 • Aan de slag in een team met 2 ervaren collega planners;

 • Werken op een locatie waar medewerkers hart voor de zorg hebben en waar we inzetten op het behoud van medewerkers o.a. door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde employer-journey, een buddy voor iedere nieuwe medewerker, welkom-tas en welkom filmpjes;

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door scholing/training en coaching on-the-job.

Interesse?

Solliciteer dan voor 30 juni 2022 via onderstaande button voorzien van een motivatie en jouw cv.

Heb je vragen over de selectieprocedure? Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. (Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. )Heb je functie-inhoudelijke vragen kan dit aan teammanager Ragonda van der Spek op 06-58990386 of op ragonda.vanderspek@beweging3.nl 

of