Skip to content

Planner

Amersfoort€ 2.422,65 - € 3.159,64 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Als ervaren planner ga jij geen uitdaging uit de weg. In deze functie heb jij een cruciale en veelzijdige rol op ons prachtige verpleeghuis. Kom jij ons team van twee planners versterken en ben jij enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan? Welkom!

Regio: Amersfoort

Uren: 24 uur (in ieder geval woensdag, donderdag en vrijdag) 

Functie: planner 

Opleiding: mbo

Salaris: conform cao VVT FWG 40

Wat ga je doen

In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe planner. In de rol van planner ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale, efficiënte, kostenbewuste én volledige planning! Op basis van bezetting- en roosterafspraken met leidinggevenden, afstemming met teams en medewerkers zorg jij voor een passend dienstrooster voor onze acht woongroepen. Hierbij houd je rekening met de geldende richtlijnen, procedures en wet- en regelgeving. Je houdt ervan de puzzel op te lossen en bent in staat capaciteitsproblemen op korte én lange termijn te signaleren en oplossingen aan te dragen.

Als planner ben jij een belangrijke schakel op onze locatie. Naast het realiseren van de planning, informeer je leidinggevenden en ben je in staat vragen van diverse betrokkenen te beantwoorden. Je onderhoudt contacten met in- en externe personen en/of organisaties. Daarnaast verzorg je de administratie die hierbij komt kijken, je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden op je te nemen. Kortom: als planner heb je een uitdagende en diverse functie en ben je van groot belang voor onze locatie. 

Wij zoeken een collega die in ieder geval woensdag, donderdag en vrijdag beschikbaar is van 08.00 - 16.30 (afwijkende tijden zijn in overleg bespreekbaar).

De Lichtenberg

Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau;

 • Je hebt ervaren met personeelsplanning in een intramurale setting; 

 • In deze dynamische en verantwoordelijke rol ben je in staat overzicht te bewaken en proactief te handelen; 

 • Ervaring met ONS roosteren een grote pré.
   

Dit bieden wij jou

 • Werken op een dynamische locatie waar je met twee collega planners intensief samenwerkt om de planning van zorgcollega's op onze locatie te realiseren;

 • Ruimte om je verder te ontwikkelen in deze functie;

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;

 • Een contract voor bepaalde tijd (met de optie voor onbepaalde tijd na dit contract);

 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Werken op een locatie waar medewerkers hart voor de zorg hebben en waar we inzetten op het behoud van medewerkers o.a. door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde employer-journey, een buddy voor iedere nieuwe medewerker, welkom-tas en welkom filmpjes;

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door scholing/training en coaching on-the-job.

Interesse?

Solliciteer dan via onderstaande button voorzien van een motivatie en jouw cv.

Heb je vragen over de selectieprocedure? Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06-42532045  of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl  (Werkdagen maandag t/m donderdag). )Heb je functie-inhoudelijke vragen kan dit aan teammanager Cindy Hogenbijl op 06-22806910 of op cindy.hogenbijl@beweging3.nl 


€ 2.422,65 - € 3.159,64 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.