Skip to content

Projectleider Zorgdomotica

Amersfoort€ 3.176,71 - € 5.196,92 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Help ons mee onze visie te realiseren door mee te werken aan de ontwikkeling, implementatie en opschaling van innovatieve oplossingen voor en vanuit de zorg.
Regio: Amersfoort 

Uren: 32 uur 
Functie: Projectleider Zorgdomotica
Opleiding: hbo/ wo werk- en denkniveau
Salaris: conform cao VVT 55/60


Wat ga je doen?


Vind jij het leuk om de verschillende petten van projectleider, adviseur, verandermanager of procesbegeleider op te zetten? Krijg je er energie van om samen met een multidisciplinair team projecten te leiden en advies te geven op het gebied van geavanceerde domotica? En wil jij jouw ervaring als projectleider en adviseur inzetten om de VOS en zorgdomotica binnen Beweging 3.0 op onze locaties naar een hoger niveau te tillen in deze betekenisvolle baan? Dan zijn we op zoek naar jou!!


In deze veelzijdige functie help je ons met de stap te zetten van verpleegoproepsysteem (VOS) naar geavanceerde domotica bij onze 12 verpleeg- en woonzorglocaties. Jij gelooft in de toegevoegde waarde van geavanceerde domotica en kunt dit ook overbrengen op anderen. Je weet als geen ander hoe belangrijk sociale innovatie is en neemt dit ook mee in je werk. Je hebt een goed gevoel voor de organisatiecontext en bent een echte verbinder. En natuurlijk heb je affiniteit met de technische werking van VOS, kan je een brug slaan tussen zorg en techniek en laat je anderen graag zien hoe ze anders kunnen kijken naar vraagstukken. Want naast de geavanceerde domotica zijn er nog tal van andere zorginnovatie projecten waar Beweging 3.0 mee bezig is.Team Innovatie

Je gaat onderdeel uitmaken van team Zorginnovatie, onderdeel van de dienst IT, Zorgtechnologie & Innovatie. Je werkt vanuit het innovatie team nauw samen met collega adviseurs/projectleiders zorginnovatie, (technisch) IT-specialisten en ambassadeurs zorgtechnologie en teammanagers op de locaties. Naast alle andere collega’s die betrokken moeten worden voor een succesvolle implementatie. Kenmerken van het team zijn enthousiasme, humor en gedrevenheid om door middel van zorginnovatie een relevante bijdrage te leveren aan aangenaam leven, aangenaam wonen en aangenaam werken. Betrokken en professioneel zijn wij ten voeten uit. In ons nieuwe team geven we samen de teamspirit vorm, er is alle ruimte voor jouw inbreng! Jouw standplaats is ons kantoor aan de Basicweg te Amersfoort, maar je komt natuurlijk met grote regelmaat op één van onze locaties of werkt vanuit huis. Kortom een ontzettend leuke, afwisselende functie binnen een grote zorgorganisatie waarbij je het verschil kunt maken.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van technische bedrijfskundige, gezondheidswetenschappen, Mens & Techniek.
 • Affiniteit, kennis en werkervaring (op het gebied van VOS en geavanceerde domotica) in de zorg.
 • Aantoonbare werkervaring als projectleider of adviseur m.b.t. VOS / geavanceerde domotica.
 • In staat (complexe) processen snel te doorgronden.
 • Je beschikt over een goed gevoel voor de organisatiecontext en het vermogen je daaraan aan te passen.
 • Je bent een verbinder, in het team en de organisatie.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet daarin goed te schakelen tussen de verschillende stakeholders (van zorgprofessional tot leverancier).
 • In staat een intern en extern netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • In staat te schakelen in je verschillende rollen van adviseur, procesbegeleider en projectleider.


Dit bieden wij jou

 • We bieden je een plek waar je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers en aangenaam leven van cliënten en bewoners.
 • Goede pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een laptop en een mobiele telefoon krijg je van ons, zo maken we het je een stuk gemakkelijker om je werk ook vanuit huis goed te kunnen verrichten.


Dit maakt jouw werk uniek

 • Maak het verschil in een wereld waar jouw bijdrage er écht toe doet.
 • Je wordt onderdeel van een nieuw team en krijgt de kans om hieraan mee te bouwen.
 • Dit is een ontzettend veelzijdige functie waarin jij jouw verschillende kwaliteiten en talenten kwijt kunt.
 • Je bent een belangrijke schakel in de transformatie naar vernieuwende vormen van het leveren van zorg.
 • Je maakt het werk van jouw collega's makkelijker, efficiënter en vooral fijner en ondersteunt hen in het veranderproces.
 • Je krijgt de kans om mee te denken op tactisch en operationeel niveau.
 • Je hebt een actieve en leidende rol in de kennisuitwisseling en verbindt de ervaringen van de verschillende locaties en teams.

Ontmoet jij liever eerst een van onze collega’s en wil je weten of onze koffie écht zo lekker is? Tuurlijk, begrijpen we! Neem contact op met Anne Nieboer via: anne.nieboer@beweging3.nl

Interesse? 

Neem dan gerust contact op met Yvonne van Leeuwen op 06 - 51212985 of via Yvonne.vanLeeuwen@beweging3.nl. Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag.

Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.  De vacature sluit als we de juiste kandidaat hebben gevonden.

€ 3.176,71 - € 5.196,92 per maand

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.