Overslaan naar content

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

AmersfoortIntramuraal

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een brede functie in de zorg? Lijkt het je leuk om te werken bij een locatie die super centraal gelegen is midden in het centrum van Amersfoort? Goed bereikbaar met de auto en het OV en een bushalte voor de deur. Lees dan vooral verder!

Regio: Amersfoort
Uren:  24-32 uur
Opleiding: (psychiatrisch) verpleegkundige 
Salaris: conform cao VVT 

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij.

Wat ga je doen?


Je gaat aan de slag als (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige. Geen dag is hier hetzelfde! De meeste bewoners die bij ons wonen hebben een vorm van dementie. Je kan dan denken aan alzheimer, vasculaire dementie, lewy body dementie, frontotemporale dementie, Parkinson-dementie of een combinatie. 


Door maatschappelijk veranderingen wonen er bij ons steeds meer bewoners met een complexe zorgvraag. Bijvoorbeeld bewoners met een ggz zorgvraag, ook wonen er jongeren die dementie hebben gekregen op onze locatie. Daar ligt een interessante uitdaging want iedere doelgroep vraagt om een andere aanpak. Verder vind je het leerzaam om een rol te hebben in het gedragspreekuur. 


Een glimlach toveren op het gezicht van een bewoner kan je dag compleet maken. Het ervaren van gedeelde lachmomenten heeft de kracht om, zelfs na uitdagende situaties, het gedrag van bewoners positief te beïnvloeden. Het zijn vaak juist deze kleine dingen die het werk zo bijzonder maken!


St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis
Op locatie St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis vind je veel uitdaging binnen je functie op een prachtige locatie midden in de stad. Er wordt gewerkt in hechte teams met grote onderlinge betrokkenheid. Dat maakt dat je hier voor langere tijd wilt werken. De collega's streven hetzelfde doel na: een leuke dag bezorgen, kwaliteit van zorg hoog houden en meegaan in de beleving van de bewoners. Er is een sterke samenwerking met de behandelaren teams. Dat werkt heel goed samen en maakt de locatie sterker. Er wordt sneller ingespeeld op casuïstiek en moeilijk hanteerbaar gedrag. Er is regelmatig een lunch met de behandelaren en daar kan je bij aansluiten. Hier wordt casuïstiek laagdrempelig besproken.


Vereisten

Dit neem je mee

 • Een diploma verpleegkundige/ sociaal psychiatrisch verpleegkundige of de bereidheid om deze opleiding te volgen.
 • Heb je een SPW/ maatschappelijke zorg diploma? Ook dan ben je van harte welkom wij bespreken graag de mogelijkheden!
 • Ervaring in coördinerende zorgtaken op een woongroep.
 • Je weet hoe je collega's het beste kan coachen op een woongroep.
 • Je kan goed samenwerken met familie en de zorg afstemmen op de individuele behoeften van bewoners.
 • Je hebt een hart voor de (ouderen)zorg.

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Een hecht team van professionals met een gedeelde passie voor hoogwaardige zorg.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, MKA regeling, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Jij vindt het leuk om een band met onze bewoners op te bouwen.
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving.
 • Onze locatie is goed met het ov te bereiken en de bus stopt voor de deur.
 • Je draagt echt iets bij aan de maatschappij!

Enthousiast geworden?
Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl ( Werkdagen: maandag t/m donderdag).
of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!
* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: