Skip to content

Receptiemedewerker/gastheer/gastvrouw

Nederland, Utrecht, AmersfoortFacilitair en technische dienst

Functieomschrijving

Jij bent representatief, een harde werker en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Tevens heb je affiniteit met de ouderenzorg en ben je klantvriendelijk en gastvrij. Herken jij jezelf hierin en wil je graag iets bijverdienen? Lees dan gauw verder want dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!

Regio: Amersfoort
Uren: 18-24 uur

Functie: receptiemedewerker/ gastheer/ gastvrouw
Opleiding: mbo
Salaris: conform cao VVT FWG 25

Wat ga je doen?

Als receptiemedewerkster, gastheer / -vrouw bij Beweging 3.0 ben je één van de eerste aanspreekpunten van onze gasten. Een goede receptiemedewerkster staat bewoners, familie, en vele andere bezoekers op een vriendelijke maar professionele manier te woord, zodat zij zich welkom voelen binnen de organisatie.

De hoofdtaken die jij zult uitvoeren zijn: het verzorgen van een gastvrij ontvangst en welkom heten van bewoners familie en gasten, help je met het uitserveren van koffie tijdens de koffiemomenten en ondersteun je restauratief bij het dekken van de tafel, uitserveren van soep tijdens de lunch. Verder realiseer je de telefonische bereikbaarheid, verzorg je aanvragen en meldingen op facilitair gebied en bied je secretariële en administratieve ondersteuning. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je te maken krijgt met klachten. Het is noodzakelijk dat jij inschat wanneer je collega’s of de zorg hiervan op de hoogte dient te brengen.

Spreken deze werkzaamheden jou aan, heb je een proactieve houding, ben je zelfstandig en niet vies van hard werken, dat is deze functie wellicht iets voor jou!


Mgr. Blom

Mgr. Blom is gelegen in een oud klooster op een prachtig parkachtig terrein, aan de rand van het bos. Na de renovatie in maart 2022 ontstaat een eigentijdse zorglocatie voor 60 bewoners. Wij bieden afwisselend werk; van cliënten met een lichte zorgindicatie tot een complexe zorgvraag (somatiek en PG). Mgr. Blom heeft een katholieke identiteit. Iedereen mag zich hier thuis voelen. Wel wordt verwacht dat iedereen respectvol omgaat met de levensbeschouwing en leefwijze van de religieuze bewoners. Onze droom voor onze bewoners? Dat iedereen zichzelf kan zijn en we genieten van elke dag. Aangenaam wonen, lekker eten, een prettige invulling van de dag met professionele ondersteuning daar waar nodig. Dat is wonen bij Mgr. Blom.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Je bent representatief, gastvrij en communicatief vaardig;
 • Je hebt (minimaal) mbo werk- en denkniveau;
 • Je bent beschikbaar voor 18-24 uur;
 • Je kunt overweg met kassa en computer;
 • Je weet van aanpakken en steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Je bent proactief, zelfstandig, klantvriendelijk en je toont initiatief.

Dit bieden wij jou

 • Bij Beweging 3.0 bieden wij je een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Daarnaast bieden wij je een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Werken op een unieke locatie in een mooie omgeving in Amersfoort;
 • Een enthousiast en gezellig team.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag. Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. Sollicitaties zonder motivatiebrief zullen niet in behandeling worden genomen.

of