Skip to content

Senior Communicatieadviseur

AmersfoortStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Ben je maatschappelijk betrokken, werk je graag in grote en complexe organisaties en kun je op meerdere borden tegelijk schaken op strategisch niveau? Dan ben jij misschien wel de nieuwe senior communicatieadviseur die we zoeken!

Regio: Amersfoort 

Uren: 24 -32 uur

Functie: Senior communicatieadviseur  
Opleiding: hbo  

Salaris: conform cao VVT schaal 65


Wat ga je doen  

Jouw werk als senior communicatieadviseur bij Beweging 3.0 is gevarieerd, uitdagend en dynamisch. Van strategieën uitwerken, plannen ontwikkelen en uitvoeren tot het verder professionaliseren en positioneren van de afdeling.

Als senior communicatieadviseur begeleid en coördineer je de in- en externe communicatie van jouw projecten. Je stelt kaders en vergroot mede de zichtbaarheid van de afdeling. Als team zorgen jullie gezamenlijk voor een heldere planning. Je geeft als senior-adviseur en sparringpartner gevraagd maar ook ongevraagd advies. Het analyseren van vraagstukken, segmenteren van doelgroepen en het formuleren van doelstellingen behoort tot je takenpakket.


Team marketing- en communicatie 

Je komt te werken bij het team marketing- en communicatie met in totaal vijf personen. Een enthousiast en daadkrachtig team, dat wordt aangestuurd door een manager die behalve communicatie ook zorgverkoop beleid en kwaliteit onder haar hoede heeft.


Er wordt gewerkt vanuit ieders talent en kracht. Afstemmen doen de leden van het team continu, niet alleen op inhoud maar ook met oog voor elkaar. Van jou wordt echt strategische denkkracht, en schakelen in vraagstukken met veel interne en externe stakeholders als toegevoegde waarde verwacht. Er wordt zowel vanuit kantoor als vanuit huis gewerkt.

Vereisten

Dit neem je mee!

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma op het gebied van communicatie.
 • Je hebt ervaring als senior/strategisch communicatieadviseur, bij voorkeur in een grote, complexe organisatie.
 • Je bent gewend om te fungeren als stevige sparringpartner, klankbord en inhoudelijk adviseur voor zowel collega’s, management en bestuur.
 • Je schrijft gemakkelijk voor verschillende doelgroepen.
 • Je weet voor uiteenlopende doelgroepen de zaken goed (mondeling en schriftelijk) te verwoorden en te visualiseren.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met crisiscommunicatie en reputatiemanagement.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met het onderhouden van perscontact en het coördineren van- en het adviseren over de woordvoering.


Dit bieden wij jou       

 • Salaris conform cao VVT schaal 65 (€ 4.061,- – € 6.117,- o.b.v. 36 uur).
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Hybride werken binnen een werkweek van 24 tot 32 uur.
 • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Interesse?

De volledige procedure wordt exclusief verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl. 


Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.