Skip to content

Senior Corporate Recruiter

Amersfoort€ 3.335,55 - € 4.786,82 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

Lef en daadkracht zijn woorden die bij jouw vrienden naar boven komen als ze over je spreken. Sprankelend en met een hart voor de zorg!

Regio: Amersfoort
Uren: 24 tot 36 uur per week
Functie: Senior Corporate Recruiter
Opleiding: Hbo werk- en denkniveau

Salaris: conform cao VVT FWG 55 (€ 3.335,55 - € 4.786,82)

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met 2,5% verhoogd en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar € 0,17 woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen

Heerlijk, zo na het weekend uitgerust op kantoor komen en weer volle bak ertegenaan kunnen gaan.

Ons recruitmentteam zit volop in transitie. Een veranderende krappe arbeidsmarkt vraagt namelijk een heleboel van jou en je collega recruiters. Met het motto “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” zijn we bezig om de gehele werkwijze binnen recruitment te veranderen en te optimaliseren. Dit betekent voor jou uitdaging! Jouw inspraak is belangrijk voor ons en we zien je graag met vernieuwende ideeën binnenkomen.

Het belooft weer een hectische week te worden. Die hectiek maakt eigenlijk dat je alleen maar beter presteert! Niets is jou als recruiter te dol en je weet waar je over praat. Recruitment en het verbinden van mensen is waarvoor je in de wieg gelegd bent en je weet precies welke tool je waarvoor moet en kan gebruiken!

Je bent niet alleen een kei offline, je weet ook nog eens op de juiste manier onze organisatie online te profileren. Als recruiter weet jij talent te spotten, je denkt hierbij niet binnen de kaders maar kleurt graag buiten de lijntjes door te zoeken naar mogelijkheden die bij het talent van iemand past. Hierbij heb je het speelveld om binnen onze eigen academie te zoeken naar een passende (korte) opleiding om iemand passend te maken voor een bepaalde functie. Ook ben jij een geweldige matchmaker als recruiter. Gekwalificeerde professionals weet je te binden en te boeien voor de juiste locatie en het juiste team. Want laten we eerlijk zijn, dit is precies waarom je voor het vak van recruiter gekozen hebt, je maakt elke dag weer mensen blij met een fantastische baan!

Kortom, jouw verantwoordelijkheid is: het aannemen van toppers uit de zorg en creatief omgaan met ander arbeidspotentieel. Meedenken over behoud van medewerkers, on-boarden, meedenken over (interne) loopbaanmogelijkheden voor medewerkers, ook daar draai je je hand niet voor om. Als adviseur weet je hoe managers mee te nemen in deze transitie door met hen te sparren en hen mee te nemen in de arbeidsmarkt anno 2023. Omdat we graag zelf ook nog wat willen leren, breng je een bak aan recruitmentervaring mee. Je weet hoe de zorg werkt en wat professionals nodig hebben.

Recruitment

Als senior corporate recruiter maak je deel uit van een energiek en gedreven corporate recruitmentteam. Je mag er zeker van zijn dat je in een warm bad terecht komt. Ons recruitmentteam bestaat uit 4 recruiters, 1 jobcoach en een teammanager.

Je krijgt ruimte om zelfstandig te werk te gaan, maar je zult ook samenwerken met je team, de teammanagers, HR, de Academie en de afdeling communicatie. Samen met je collega's vervul je een kartrekkersrol bij het gehele werving- en selectieproces, het organiseren van events, projecten en denkt mee over in te zetten acties om het werkgeversimago van Beweging 3.0 te optimaliseren.

Je gaat aan de slag op ons servicekantoor op de Basicweg 24 in Amersfoort. Dit is ongeveer 15 minuten lopen vanaf station Amersfoort Schothorst. We werken als team veel hybride, dus thuis, op ons servicekantoor en op de zorglocaties.

Vereisten

Dit neem je mee!

  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in recruitment.
  • Je neemt eigen initiatief en weet van aanpakken.
  • Je denkt in oplossingen en bent creatief.
  • Je bent een verantwoordelijk persoon en zorgt ervoor dat alle taken op de juiste manier worden afgehandeld.


Dit bieden wij jou

  • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.
  • 24-36 uur per week. Werkdagen zijn in overleg, maar bij voorkeur verdeeld over de week.
  • Een salaris conform de cao VVT-FWG 55 afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
  • Daarnaast bieden wij je goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dit maakt jouw werk uniek

Je mag overstijgend en strategisch meedenken in ons recruitmentproces. Recruitment staat al op de kaart maar wij zoeken een collega recruiter die samen met ons het recruitmentteam toekomstbestendig maakt.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan? Wacht dan niet langer en solliciteer direct en wie weet mogen wij jou verwelkomen in ons team! Neem gerust contact op met Thérèse Hofmeijer-Boon via 06 – 22 84 27 16 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl.

Meteen solliciteren? Reageer op deze vacature! Een cv is voldoende!

Acquisitie is niet gewenst. We zullen deze functie niet op interim basis invullen. 

€ 3.335,55 - € 4.786,82 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.