Skip to content

Specialist Ouderengeneeskunde

Nederland, Utrecht, AmersfoortArtsen en behandelingdienst

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Specialist Ouderengeneeskunde stap je in een warm bad van 18 Specialisten Ouderengeneeskunde, 7 AIOS en 6 ANIOS. Samen bouwen en zetten zij zich in voor de kwaliteit (van leven van ouderen) in onze organisatie. Je hebt in je werk als Specialist Ouderengeneeskunde goed contact onderling en met de Raad van Bestuur. In deze veelzijdige functie ben je iedere dag bezig met complexe casuïstiek, werk je multidisciplinair, heb je een vast gedragsspreekuur, zowel intramuraal als in de eerste lijn.

Regio: Amersfoort

Uren: 24 - 36 uur

Functie: specialist ouderengeneeskunde
Opleiding: wo
Salaris: conform cao VVT FWG 70-75


Als Specialist Ouderengeneeskunde stap je in een warm bad van 18 Specialisten Ouderengeneeskunde, 7 AIOS en 6 ANIOS. Samen bouwen en zetten zij zich in voor de kwaliteit (van leven van ouderen) in onze organisatie. Je hebt in je werk als Specialist Ouderengeneeskunde goed contact onderling en met de Raad van Bestuur. In deze veelzijdige functie ben je iedere dag bezig met complexe casuïstiek, werk je multidisciplinair, heb je een vast gedragsspreekuur, zowel intramuraal als in de eerste lijn.

Naast dat je jouw dagelijkse werkzaamheden waarbij je de eindverantwoordelijkheid hebt voor de medische behandeling die geleverd wordt, zijn er een aantal dingen die we bij onze organisatie belangrijk vinden. Zo vinden we het belangrijk dat onze nieuwe collega overstijgend wil werken. Je bent niet alleen maar bezig met patiëntenzorg, maar je pakt ook verschillende projecten op ter verbetering van de kwaliteit van de zorg en behandeling. Belangrijk is dat je samen met jouw collegae het vak (uit)draagt.

We overleggen veel als vakgroep, nu via teams, normaliter komen we bij elkaar. Belangrijk is dat we een hechte en zeer gedreven vakgroep zijn met een enorme binding en we willen dat jij je welkom voelt. Zo zal je de eerste 2 jaar gekoppeld zijn aan een buddy die je wegwijs maakt in de organisatie. Twee keer per jaar organiseren we dan ook het ‘Blije Dokter’ event. Hierbij komen we bij elkaar om te brainstormen over ons vak en hoe we nog beter invulling kunnen geven aan onze functie. Aan het einde van de dag hebben we samen bijvoorbeeld een high tea en een pubquiz, om zo niet alleen op werkgebied aansluiting te vinden, maar elkaar écht leren kennen.

Ook belangrijk is dat je als Specialist Ouderengeneeskunde meerdere kanten op kunt in onze organisatie. Zo hebben we plaats op de revalidatie afdeling, in de eerste lijn, maar kan jij je ook richten op psychogeriatrische of somatische bewoners. Ook bieden we je de mogelijkheid je te specialiseren richting Niet Aangeboren Hersenletsel, bewoners met Korsakov of jonge mensen met dementie. Ook is het mogelijk om wetenschappelijk onderzoek te verrichten in onze organisatie.

Kennis is belangrijk in ons vak en wij willen dit voortdurend verbeteren voor onze bewoners. Als organisatie zijn wij daarom gelieerd aan Parknet en werken samen met UNO Amsterdam en opleidingsinstituut Gerion.

Zoals je ziet hebben we je veel te bieden als Specialist Ouderengeneeskunde. Heb jij interesse in een plek in ons hechte team? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Ben jij een Specialist Ouderengeneeskunde die klaar is voor een volgende stap? Of ben jij AIOS specialist ouderengeneeskunde en bijna klaar met deze opleiding? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.


Beweging 3.0

Wij zijn een organisatie in de VVT in Amersfoort en omgeving. Omdat wij het leven van onze bewoners zo aangenaam mogelijk willen maken, zijn wij continu op zoek naar de beste zorgprofessionals. Deze zorgtalenten leveren betaalbare zorg van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk aansluit op hun vraag. Deze professionals werken met hart, ziel en aandacht, waarbij zij optimaal gebruik maken van het sociale netwerk van de cliënt. Zij bieden hierbij zorg en ondersteuning die bijdraagt aan het behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een (bijna) afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde eventueel aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring;
 • Je hebt een actuele BIG registratie;
 • Je hebt een hands on mentaliteit;
 • Je bent beschikbaar voor 24-36 uur per week;
 • Je bent collegiaal en communicatief sterk;
 • Belangrijk is dat je een goed gevoel voor humor hebt;
 • Je bent iemand met passie voor de ouderenzorg;
 • Je werkt zowel intra- als extramuraal;
 • Je bent iemand die overstijgend wil werken en projecten wil oppakken;
 • Je vindt het leuk om AIOS en ANIOS te begeleiden.

Dit bieden wij jou

 • Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging. Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
 • Goede pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je draait mee in het dienstrooster, meestal achterwacht, soms voorwacht;
 • Diensturen kunnen (gedeeltelijk) opgenomen worden in tijd of uitgekeerd worden.

Dit maakt jouw werk uniek

 • We bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met tal van ontwikkelmogelijkheden. Het volgen van een (kader)opleiding behoort tot de mogelijkheden;
 • Vrij uniek in onze vakgroep zijn de geaccrediteerde scholingsbijeenkomsten, zo’n 30 per jaar. Bijna elke dinsdagmiddag komen we samen (momenteel via TEAMS) met alle artsen binnen de organisatie;
 • Je werkt in een hecht team, een grote vakgroep, met een grote onderlinge betrokkenheid. Daarnaast werk je in één van de 4 subteams;
 • We zijn als vakgroep heel erg betrokken bij de kwaliteit en veiligheidsteams op alle locaties;
 • Geen dag is hetzelfde door de dynamiek van de werkomgeving;
 • Een ieder heeft zijn of haar eigen expertise binnen de ouderenzorg;
 • Je bent onderdeel van de opleidingsgroep;
 • Goede samenwerking met huisartsen en ziekenhuizen in de regio.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag.

Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met uitgebreide motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ellen Arp-Fischer (hoofd behandeldienst Vakgroep Psychologie en Specialist Ouderengeneeskunde) of Lieke de Vijlder (Specialist Ouderengeneeskunde) op 033-4692020.

of