Skip to content

SPW/ VIG/ MMZ ouderenzorg

Amersfoort€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Heb jij een diploma in een maatschappelijke richting en wil je aan de slag in de ouderenzorg? Straal jij rust en kalmte uit en bezorg jij onze bewoners een mooie dag- of avond? Welkom op locatie de Lichtenberg om de mogelijkheden te onderzoeken!
Regio: 
Amersfoort
Uren: 16- 28 uur
Opleiding: SPW/ MMZ
Salaris: conform cao VVT  afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Ben jij onze nieuwe collega met een diploma richting SPW of maatschappelijke zorg die van aanpakken weet? Jij werkt vooral dag- en avonddiensten ondersteunt bewoners bij de maaltijd, met ADL en andere (welzijns)taken. Een afwisselende baan op een afdeling die bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat jij de bewoners goed leert kennen en dat je terecht komt in een fijne, collegiale werkomgeving. Daar mag jij dus vanuit gaan! 

Meer weten over het werken op de Lichtenberg? Collega Yvonne werkt ook op onze locatie. Lees hier haar verhaal!

Verpleeghuis de Lichtenberg Amersfoort
Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorglocatie te midden van een parkachtige omgeving. Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek. De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze locatie.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Jij wilt je voor langere tijd verbinden aan onze locatie en één van de teams versterken!
  • Jij bent gemotiveerd en neemt kennis mee met betrekking tot welzijn die wij op onze afdelingen goed kunnen gebruiken;
  • Hart voor de ouderenzorg.

Dit bieden wij jou

  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
  • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst;
  • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Ontwikkelmogelijkheden.

Dit maakt jouw werk uniek

  • Jij vindt het leuk om een band met onze bewoners op te bouwen;
  • Wij hebben verschillende afdelingen zoals somatiek, psychogeriatrie een leerafdeling en Korsakov groepen; 
  • Onze locatie is goed met het ov te bereiken en de bus stopt voor de deur.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Lieveke Meiling via 06 42 53 20 45 of via Lieveke.Meiling@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.